Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel!

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Luni seara, la Gala Femei de Succes, Stela Popescu a fost premiata post-mortem pentru cariera sa impresionanta in lumea divertismentului! Distinctia regretei artiste ar fi trebuit sa fie ridicata de Alexandru Arsinel, insa directorul Teatrului Constatin Tanase nu a putut fi prezent la fata locului din cauza unei interventii la nivelul vaselor de sange.

Prezentatoarea evenimentului, Mihaela Serban, a avut lacrimi in ochi in momentul in care a decernat trofeul, intrucat, ani de zile, regretata artista a urcat pe scena pentru a-i fi aproape la petrecerile de iarna organizate in cinstea reprezentantelor sexului frumos.

“Mi-as fi dorit nespus ca Stela Popescu sa fie cu mine in aceasta seara, asa cum o facea de fiecare data! Paradoxal, distinctia de doamna a teatrului de revista din Romania era pregatita si cu o petrecere speciala, in care ea sa fie personajul principal! Din pacate, inima a incetat sa ii mai bata dintr-o data si ne-a parasit cand ne asteptam cel mai putin! Mi-as fi dorit sa fie in viata si sa ii inmanez personal premiul, dar soarta a vrut altfel! Dumnezeu sa o ierte”, a spus Mihaela Serban!

loading...
Din pacate, nici Alexandru Arsinel, colegul de scena de o viata al Stelei Popescu, nu a putut fi prezent la eveniment pentru a primi el distinctia actritei.

“Maestrul Arsinel si-ar fi dorit enorm sa fie in sala, dar sanatatea i-a jucat si lui feste! Desi a anuntat ca va veni sa ii aduca un ultim omagiu Stelei Popescu pe scena, o grava problema cardiaca l-a determinat sa se interneze de urgenta si sa isi monteze imediat un stent! Am luat legatura cu el la clinica si, printre lacrimi amare, chiar de pe patul de spital, mi-a spus ca nu poate sa fie prezent la evenimentul de suflet al fostei sale partenere, desi si-ar fi dorit enorm acest lucru”, a specificat Mihaela Serban, in aplauzele publicului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro