A fost facuta publica inregistrarea cu momentul in care Alina Ciucu este impinsa in fata metroului!

Inregistrarea in care Magdalena Serban o impinge pe tanara de 25 de ani Alina Ciucu in fata metroului au aparut la tv. Imaginile sunt absolut socante. Se vede clar cum femei de 36 de ani o impinge cu putere pe fata, pe sinele de tren.

Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din statia de metrou Dristor 1, unde s-a produs incidentul, in jurul orei 20.00.

Nu era multa lume pe peron, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc aseara si in cursul noptii la Politia Capitalei.
loading...
Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arata ca principala suspecta a pandit momentul cand victima, tanara de 25 de ani, nu era foarte atenta, se uita in telefon, si a impins-o de pe peron pe sinele de la metrou, in momentul in care trenul se apropia de statia Dristor 1. De asemenea, din imagini se vede clar cum tanara a incercat sa urce inapoi pe peron, dar suspecta a impins-o cu piciorul si a izbit-o practic de metroul care tocmai intra in statie. Nimeni din statia de metrou nu a incercat sa o ajute pe tanara.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro