Lacrimi si durere la Ostroveni!

Alina Ciucu, tanara de 25 ucisa la metrou in urma cu trei zile, este inmormantata astazi, in staul ei natal Ostroveni, din judetul Dolj. Familia indurerata o conduce pe ultimul drum pe fata a carei viata a fost curmata de Magdalena Serban. Clopotele bisericii s-au auzit de la primele ore ale diminetii, in localitatea unde a copilarit tanara. Alina plecase la Bucuresti cu ani in urma, pentru a scapa de saracie si a-si face un rost in viata. Isi dorea nespus sa-si ajute financiar mama si familia adoptiva.

UPDATE 14:23 Alina Ciucu a fost inmormantata, la cimitirul Listeava, in prezenta a sute de oameni. Familia ingenuncheata de durere s-a desprins cu greu de sicriul tinerei de 25 de ani, a carei viata a fost curmata brusc zilele trecute.

UPDATE 14:00 A fost scos sicriul din Biserica si a inceput slujba de inmormantare. Familia indoliata isi plange durerea la mormantul Alinei Ciucu.

UPDATE 13:17 Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul unde va fi inmormantata Alina Ciucu. A inceput slujba de inmormantare, in Biserica Listeava, oficiata de mai multi preoti din comuna.

UPDATE 12:43 Masina cu sicriul Alinei Ciucu se opreste, din cand in cand, prin sat, in locurile de care tanara era legata sufleteste.

UPDATE 12:26 La inmormantare s-a prezentat un numar impresionant de oameni. Sute de persoane au venit sa o conduca pe ultimul drum pe Alina Ciucu, tanara de 25 de ani pe care a plans-o intreaga tara. Rudele Alinei Ciucu nu s-au putut dezlipit nicio clipa de sicriul fetei.

UPDATE 12:15 Au ajuns si preotii care vor oficia slujba de inmormantare a Alinei Ciucu. Rudele o jeles pe ultimul drum pe Alina Ciucu.

loading...
„Alina, unde te-ai dus? Printesa mea, ce ma fac fara tine? Fata mea…”, a strigat mama Alinei.

„Nepoata mea, unde te duci! In loc sa venim la nunta, venim la inmormantare”, a fost auzit plangand unchiul Alinei Ciucu.

UPDATE 11:40 La inmormantare si-au facut aparitia doi saxofonisti. Cand au inceput sa cante melodii de jale, oamenii prezenti au inceput sa planga. Familia, prieteni, dar si zeci de localnici din Ostroveni au venit sa o conduca pe ultimul drum pe Alina Ciucu.

Alina Ciucu locuia de mai multi ani in Bucuresti, alaturi de iubitul ei. Tanara a fost la facultate alaturi de fiicele familiei care o adoptase de la varsta de sapte ani. Moartea fulgeratoare a Alinei a indoliat toata localitatea.Vestea mortii sale i-a afectat pe toti vecinii, care si-o amintesc drept o fata frumoasa si cuminte, care a crescut sub ochii lor.

Alina nu a avut o viata prea usoara. Mama ei, fiind bolnava, si-a dat acordul in urma cu mai bine de 15 ani ca fetita sa fie crescuta de familia Popescu, doi vecini de peste drum, care mai au doua fete. Au iubit-o ca pe copilul lor si au ajutat-o sa mearga la scoala, alaturi de fiicele lor. Conform rudelor tinerei, in timpul facultatii tanara lucra part-time pentru a reusi sa isi acopere cheltuielile. Azi, tanara va fi condusa pe ultimul drum, de cele doua familii care au crescut-o, de prieteni, de vecini si de localnicii care au cunoscut-o.

„Alina era frumoasa ca o actrita”
Pentru rude, Alina Ciucu era cea mai frumoasa si cea mai cuminte fata. A incercat sa-si rasplateasca ambele familii, muncind asa cum a putut ea mai bine. Mama ei biologica s-a sacrificat pentru ea, iar acum simte ca i-a fugit pamantul de sub picioare. Dupa tragedie, la IML s-au dus mama naturala si familia adoptiva, pentru a o aduce pe fata lor acasa.

loading...
„Era o fata minunata, era cuminte! Ultima oara a venit asta vara acasa. Facuse facultatea la Bucuresti si isi gasesie si ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atat de frumoasa…ca o actrita. Asa ii ziceam eu. Plecase de saracie de acasa. Muncea la un restaurant in Bucuresti. Ii cumpararam sicriu si mama ei pleca cu fetele mele la Bucuresti sa o recunoasca si sa o aduca acasa.”, a declarat Mariana Ghigeanu, matusa Alinei Ciucu

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro