Mama Elenei Gheorghe se pregateste pentru Craciun.

Mama Elenei Gheorghe este sotie de preot si respecta, cu bucurie in suflet, toate traditiile crestin ortodoxe. Indragita artista de muzica populara abia asteapta zilele de Craciun, cand toata familia, cu mic, cu mare, se strange la masa, la Clinceni.

Cantareata urca pe scena, in Piata Revolutiei, chiar in Ajun, alaturi de grupul de copii pe care-l coordoneaza. Spune despre ei ca sunt a doua familie, cu prima urmand sa petreaca zilele de Craciun.

Artista vorbeste cu bucurie despre cea mai frumoasa perioada din an si, cu mandrie, ne-a declarat ca stie ca gateasca orice, chiar si preparate mai dificil de facut, de care se feresc cele mai multe dintre gospodine.
loading...
„Pe 24 am spectacol, in Piata Constitutiei, cu copiii mei de la grupul „Mladite Ilfovene”, iar Craciunul il petrecem in familie. Imi gasesc timp si de gatit noaptea si dimineata. O sa fac sarmale, friptura, cozonac. Le astept si pe fetele mele, pe Ana si pe Elena sa faca salata de boeuf si ce mai doresc ele. Eu stiu sa gatesc de toate, dar nu prea am cand”, a declarat solista de muzica folclorica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro