Marcela si Marin de la „Gospodar fara pereche”, momente emotionante in timpul ceremoniei religioase

Nunta Marcelei cu Marin Cazan a facut din editia „Gospodar fara pereche” nu doar una speciala, ci si una foarte emotionanta. Iar in timpul ceremoniei religioase, s-a plans cu lacrimi de fericire. Am pus mana atat pe imaginile de colectie de la nunta celor doi miri, cat si pe primele declaratii dupa ce s-au casatorit religios. Si, desigur, motivul pentru care s-au varsat lacrimi in timp ce Marcela si Marin Cazan erau cununati.

Anamaria Prodan, dar si mai multi fosti concurenti de la „Gospodar fara pereche”, printre care si Julieta, le-au fost alaturi Marcelei si lui Marin Cazan in ziua cea mare. Gospodarul din Balsa, judetul Hunedoara si jumatatea lui au avut parte de o slujba emotionanta in biserica, iar un cor a facut ca atmosfera sa fie de basm. Atat de mult s-a emotionat Liviu Lionte, incat nu a putut sa isi controleze lacrimile.

„Mama, dar ce cor au avut. Deci, m-a dat corul pe spate, in primul rand. A fost atat de fain corul, ca atunci cand am intors privirea in stanga si l-am vazut pe Lionte ca plangea la un moment dat. I-a placut maximum si lui.”, a declarat Alexandru Abramiuc, unul dintre concurentii de la „Gospodar fara pereche”.

„Slujba de aici m-a prins, m-a prins total, total! Corul bisericii a fost atat de extraordinar, incat, la un moment dat, m-am facut stana de piatra, daca pot sa spun asa.”, a marturisit Liviu Lionte, fost concurent la „Gospodar fara pereche”.

Cei doi miri au fost tare emotionati de ceea ce li se intampla, dar au fost momente in care au zambit de bucurie.

loading...
Liviu Lionte, 41 ani, Oraseni Vale, judetul Botosani. „Ziua asta a fost data de la Dumnezeu. Nu m-am gandit ca chiar va fi azi sau va fi peste un an sau peste doi, dar daca Dumnezeu asa a decis…”, a spus Marin Cazan, unul dintre concurentii de la „Gospodar fara pereche”.
„Noi asa am primit”, a reactionat Marcela, sotia lui Marin Cazan.

Desi sta in varful dealului si nu are foarte multi vizitatori, gospodarul Marin Cazan a avut la nunta cu aleasa inimii sale, Marcela, 150 de invitati. Unii dintre ei le-au fost alaturi si la biserica, unde si-au jurat iubire si credinta in fata Lui Dumnezeu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro