Monica Anghel a slabit incredibil!

Monica Anghel arata absolut fabulos dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme! Cantareata a fost prezenta, miercuri seara, in cadrul concertului anual organizat de Marcel Pavel, si a facut furori pe scena.

Dupa ce a trecut prin momente foarte grele, in urma cu doar cateva luni, atunci cand s-a operat la coloana, acum Monica Anghel este de nerecunoscut! Slaba, cu un look tineresc, indragita artista se prezinta exact ca o diva.

„Am slabit zece kilograme in doua luni! Sunt intr-un program extrem de misto, se cheama good life, l-am descoperit la clinica la care fac recuperare si tot soiul de lucruri. Ma simt extraordinar de bine, sunt recuperata din punct de vedere al coloanei vertebrale, cat si al greutatii. Nu tin un regim special, nu am o dieta, ci pur si simplu, ma ghidez dupa un mod de viata pe care-l discut saptamanal cu nutritionistul. E adevarat, consum multe legume si am renuntat la carnea in exces si la covrigei, dar am reusit sa dau jos totul prin abordarea unui alt mod de viata”, a spus Monica Anghel.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro