Paula Chirila, primele sarbatori fara sot!

Paula Chirila va avea altfel de sarbatori in acest an. Actrita a divortat de sotul ei, in urma cu aproape doua luni. Cei doi au fost casatoriti 12 ani si au impreuna o fetita care a ramas in grija mamei.

Paula Chirila si-a facut programul pentru acest sfarsit de an. Blondina va petrece sarbatorile cu fetita ei, dar si cu alti prieteni.

“De Craciun vom sta acasa, asteptam Mosul, iar de Revelion cred ca eu si fetita mea vom petrece cu niste prieteni. Inca nu m-am decis daca vom sta in Bucuresti sau daca in alta parte. Am 3 variante. Si ma asteapta si niste prieteni in Austria”, ne-a spus Paula Chirila.
loading...
Actrita ne-a marturisit si ce cadou asteapta de la Mos Craciun, acum cand e proaspat divortata.“Nu i-am scris Mosului. Eu imi doresc un print! (rade – n.r.) Ei, nu! Sanatate imi doresc si casa noua. Daca poate sa vina Mosul cu o casa noua o primesc cu drag. Daca nu… o fac eu”, ne-a mai spus ea.

Paula si sotul ei, medicul Marius Aciu, au divortat la notar, in urma cu aproape doua luni, dupa 12 ani de casnicie. Cei doi au ramas insa in relatii bune, comunica si se vad destul de des.

In ultimii ani, cei doi soti au locuit separat, el la Cluj Napoca unde este medic, iar ea la Bucuresti unde are proiecte.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro