Primele imagini de la inmormantarea Alinei Ciucu, tanara ucisa la metrou.

Sute de persoane au participat la inmormantarea doljencei Alina Ciucu, tanara ucisa la statia de metrou Dristor 1, dupa ce a fost impinsa de Magdalena Serban. Funeraliile au avut loc in localitatea natala Listeava, din judetul Dolj, sat pe care Alina Ciucu l-a parasit in momentul in care a mers sa studieze la Universitatea Bucuresti.

Prietenii, rudele si satenii au venit de la primele ore ale diminetii la casa familiei Popescu, parintii adoptivi ai Alinei Ciucu, pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu. Familia adoptiva a refuzat sa vorbeasca despre incidentul care in urma caruia tanara a decedat.

„Alina, unde te-ai dus? Printesa mea, ce ma fac fara tine? Fata mea…”, a strigat mama Alinei.

Pe ultimul drum, Alina a fost condusa si de mai multi colegi de facultate si serviciu, find depuse sute de lumanari, jerbe si coroane de flori. Printre cei care au adus un ultim omagiu s-au aflat si reprezentantii Primariei Ostroveni, care au adus, de asemenea, o coroana de flori.

loading...
La inmormantare au aparut si doi saxofonisti, care au interpretat melodii de jale, moment in care oamenii prezenti au inceput sa planga.

Alina Ciucu a fost ucisa marti seara, in statia de metrou Dristor 1, dupa ce a fost impinsa pe sinele de tren. Tanara de 25 de ani nu a avut nicio sansa in fata atacatoarei, care a lovit-o cu picioarele in cap, dupa ce a impins-o pe sine. La o zi de la oribila crima, au aparut imagini socante de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul in care tanara a fost impinsa in fata metroului.

Magdalena Serban a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. Ea este cercetata pentru omor calificat si tentativa de omor.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro