Raoul si Mirabela Dauer nu si-au vorbit 3 ani!

Raoul si Mirabela Dauer, unul din cele mai indragite cupluri de artisti, au reluat prietenia dupa 3 ani in care nu si-au vorbit. Artistul ne-a dezvlauit cine a facut primul pas spre impacare!

Raoul si Mirabela Dauer au fost certati 3 ani, timp in care nu doar ca nu au mai urcat impreuna pe scena, dar nici macar nu si-au vorbit. Cei doi au reluat legatura insa, total intamplator. Acesta spune ca “vinovat” de impacarea lor este destinul. Cei doi s-au intalnit intr-un restaurant, iar replica Mirabelei Dauer l-a lasat masca!

“A existat o pauza in care nici nu ne-am vorbit, 3 ani. Poti sa crezi ca dupa o perioada de timp ne-am intalnit absolut intamplator, la amiaza, intr-un restaurant in care vreau sa spun ca nu era nimeni?! Am intrat in restauranmt si era doar Mirabela la o masa si am zis “Nu se poate”!
loading...
Daca cineva ar fi aranjat chestia asta as fi zis ca n-are cum. Nu stia nimeni ca merg la ora aceea acolo. Ne-am intalnit si ea zice “Eu ma duc la film de la 20.30”, absolut neintrebata. Adica nu tu “buna ziua, ce mai faci?, nu ne-am vazut de mult”. Pur si simplu i-a venit sa zica “Eu ma duc la film de la 20.30”. Eu am intels ideea, ca nu-s prost. Si ne-am dus la film de la 20.30. Ne-am despartit in seara aia fara promisiuni, fara nimic. A doua zi dimineata eu plecam in Germania cu avionul. Cu cine ma intalnesc eu absolut intamplator la ora 8.00 dimineata in aeroport? Cu Mirabela!!! Zic ”hai, ca-i prea de tot! Nu te vezi cu omul 3 ani, te vezi ieri la masa, si azi la aeroport! Si nu stiam ca pleaca ca n-o intrebasem”, a declarat Raoul

In cei 3 ani in care au intrerupt orice legatura, Raoul spune el si Mirabela au fost mult mai solicitati la evenimente decat atunci cand lucrau impreuna.

“Colaborez cu Mirabela pe plan muzical. A existat o perioada in care nu ne-am vorbit, asa cum a scris presa la momentul respectiv si nu numai la momentul respectiv, pentru ca noi am fost despartiti vreo 3 ani si presa a tot scris. Bine a facut! Stii de ce? Cu toate ca eu nu am cantat cu Mirabela si nu am vorbit cu Mirabela vreo 3 ani presa a speculat diferite motive, diferite situatii pentru care nu am fost impreuna. Faptul ca s-a scris ne-a tinut in centrul atentiei. Asta a generat interes fata de ceea ce am facut noi din punct de vedere muzical. Poti sa crezi ca atunci cand nu am fost impreuna, am fost mult mai solicitati decat atunci cand eram impreuna? Vezi, de asta n-am condamnat eu presa vizavi de anumite subiecte.

Am revenit la sentimente mai bune unul fata de celalalt, dar e mult spun sentimente mai bune pentru ca nu aveam sentimente urate sau lucruri atat de grave sa nu vorbim sau sa fim genul ala de subiect de presa la modul aprig, cearta, ura, scandal din cauza banilor…. Vreau sa spun ca in toti anii in care nu ne-am vorbit, ea, intrebata fiind de acest subiect, a raspuns. Mie mi-a placut de cum a vorbit pentru ca niciodata nu a spus ceva anume, ceva concret. Intotdeauna a lasat de inteles, a spus lucruri care pot fi interpretabile. Eu vreau sa multumesc presei pentru ca a scris atata timp despre noi pentru ca in felul acesta ne-ati si ajutat. Avem extrem de multe evenimente. Mirabela este un om foarte ocupat. Urmeaza sa plecam in cateva turnee interne si internationale, dar vom informa la momentul respectiv”, ne-a mai spus artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro