S-a aflat bomba! Mama Mariei Constantin ar avea o relatie cu un puscarias!

In presa au aparut zvonuri ca mama Mariei Constantin se iubeste cu un puscarias pe nume Silvian. Marcel Toader sustine ca stia de aceasta relatie.

„Eu stiu despre aceasta relatie! De aproximativ 1 an de zile vorbesc. Am avut o impresie fantastica despre fosta soacra. In familie, acolo, cineva era contra. Eu eram arbitru intre baiatul fostei soacre, care nu era de acord cu relatia, si fetele, care o sustineau pe fosta mea soacra”, a afirmat Marcel Toader.

„El ma ameninta. Zicea ca daca ma prinde pe acolo vrea sa ma bata. Ultima data cand am fost la tara, inca eram cu Maria, luam masa impreuna si fosta mea soacra il astepta pe acest baiat. I-am zis ca e viata ei, face ce vrea”, a adaugat Marcel Toader.

O vecina a facut dezvaluiri bomba despre relatia femeii cu puscariasul.

loading...
„Nu vorbeste cu nimeni, prin curte se iubesc, il asteapta la poarta, iubi o striga, ea stie doar sa profite de barbatul care are bani, sta cu ea numai in brate. O asteapta la poarta, el pleaca singur, doar in curte sunt impreuna. L-am recunoscut in emisiune, am auzit ca a spus ca nu e adevarat, dar ar trebui sa recunoasca. Cred ca ei s-au cunoscut pe internet, desi credeam ca s-au cunoscut prin Marcel Toader, dar nu, pe internet”, a spus o vecina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro