Adevarul despre despartirea Roxanei Dobre de Salam!

Roxana Dobre si Florin Salam au fost despartiti pentru cateva zile inainte de Craciun. S-a spus ba ca bruneta i-ar fi fost infidela manelistului, ca l-ar fi inselat cu fostul iubit, ba ca ar fi fugit de acasa cu bani multi!

Pana la urma, Roxana s-a intors cu fetitele acasa la Florin Salam, iar acum par din nou indragostiti si fericiti.

Jurnalistii de la cancan.ro au aflat ce se intamplase de fapt intre Florin Salam si Roxana Dobre, de manelistul ajunsese sa spuna la televizor: „Nu ne mai impacam. Nu prea vreau sa vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate alta data, cand va fi momentul, dar acum nu este…”. Intr-adevar, de la bani ar fi pornit totul. Dar situatia a fost altfel.
loading...
Roxana Dobre nu mai voia sa depinda financiar de Florin Salam asa ca a decis sa isi deschida un salon de infrumusetare in Popesti. Pentru a pune pe picioare afacerea, insa, a folosit bani din conturile manelistului pana ajungea sa amortizeze investitia si sa inceapa sa faca profit. Fostul manechin a bagat zeci de mii de euro in mobilier, amenajare, aparatura si angajati, dar salonul nu mergea deloc bine pentru ca pe strada unde se afla mai erau alte doua saloane de infrumusetare. Rand pe rand, angajatii au plecat, lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai prost, iar Roxana Dobre a fost nevoita sa inchida afacerea. Pentru ca a pierdut bani buni, s-a ajuns la discutii urate intre Salam si iubita lui, reprosuri si alte jigniri, care au culminat pana la urma cu plecarea ei de acasa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro