Adevarul din spatele fotografiei in care Liviu Dragnea apare in timp ce Nutu Camataru il tine de gat si le canta Florin Salam

O fotografie in care apare Liviu Dragnea, alaturi de Nutu Camataru si Florin Salam a devenit virala pe retelele de socializare. Cu scopul de a-l discredita pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, imaginea a inceput sa circule in diferite grupuri de pe Facebook.

Fotografia il arata pe Nutu Camataru care il tine de gat pe Liviu Dragnea, acesta din urma fiind imbracat intr-o camasa D&G, in timp ce Florin Salam le canta celor doi. Adevarul este cu totul altul, imaginea nu este reala, este facuta in Photoshop, in realitate apare Costel Corduneanu, interlop din Iasi, fost sportiv de performanta.

„Sa imi ziceti si mie cand o sa-l vedeti pe domnul presedinte Klaus Iohannis in aceasta postura, cum este dady draCnea presedintele PSD!”, era specificat la descrierea fotografiei.

Comentariile nu au intarziat sa apara, ajungand la un numar destul de mare. „Presedintele Romaniei este facut din alt aluat. Nu se poate compara/ El e camatarul Romaniei/ Rusine, se complace in asa anturaje, asta este clasa lui/ Eu nu stiu de ce va mirati. Pai astia sunt prietenii lui.

loading...
Cine se aseamana se aduna”. Toate comentariile sunt in aceeasi nota: „vai, ce om, vai, vai, vai cu cine umbla!/ Oricum, trebuie sa precizam ca poza pare, intr-adevar, reala si daca nu sunteti atenti la manipularile de pe Facebook, puteti usor cadea in capcane, indiferent de ce lider apare in pozele acestea editate”, sunt doar cateva dintre mesajele primite.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro