Concluziile pompierilor! Vloggerul Ilie Bivol, acuzat ca si-a dat foc la casa!

Vloggerul Ilie Bivol este acuzat ca si-a incendiat casa, dupa ce zilele trecute a realizat un clip in care le cerea bani fanilor lui pentru a-si reface locuinta. Pompierii au facut publice primele concluzii despre motivul care ar dus la producerea incendiului.

Vloggerul Ilie Bivol a starnit controverse in randul colegilor internauti care-l acuza ca si-a incendiat locuinta pentru a pacali lumea si a face rost de bani.

Un alt vlogger moldovean a facut un video in care isi argumenteaza acuzatiile: ”Este vorba despre Ilie. Vin cu o nouatate, vreau sa va demonstrez ca toata faza asta cu Ilie a fost o scena, nu a fost nimic real. Sau poate, hai sa zicem ca a fost real, dar el a exagerat-o. Pompierii au stins focul in 15 minute, adica… A lasat usa de la camin deschisa intentionat, ca sa-i ia casa foc. Si-a deschis o platforma online pentru ca fanii sa doneze 20.000 de euro ca sa-si refaca locuinta, ceea ce e absurd”.
loading...
Barbatul a inserat in clipul sau concluziile pompierilor in urma incendiului de la vila lui Ilie, prezentate la jurnalele de stiri.

”Incendiul din casa vloggerului Ilie a fost stins in 15 minute. Asta spun pompierii, care spun ca locuinta a fost afectata mai mult de fum. Focul ar fi pornit de la un camin din care a curs jaratic. Vecinii spun ca incaperea a fost grav afectata. Ilie, care vrea sa colecteze 20.000 de euro de la fanii sai nu a fost de gasit. Doar in prima zi a colectat 3000 de euro, iar in a doua zi 5400, dupa care site-ul a cedat.”, s-a anuntat la Stirile PRO TV Chisinau.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro