Cutremurator! Un barbat s-a trezit din coma dupa o vizita a copilului sau nou-nascut

Un barbat in varsta de 25 de ani, care a suferit un accident de motocicleta, a stat in coma timp de doua saptamini, iar la scurt timp si-a revenit dupa ce partenera lui de viata i-a adus copilul nou-nascut.

James Spence, in varsta de 25 de ani, a suferit leziuni ale creierului in urma accidentului grav in care a fost implicat in luna iulie. Barbatul a intrat in coma si starea lui era grava, dar medicii nu i-au spus iubitei sale, aflata in ultima luna de sarcina, cat de grava era starea acestuia.

Charlene Pope, in varsta de 29 de ani, era insarcinata in 38 de saptamani cand iubitul ei a suferit accidentul si a nascut la scurt timp dupa ce James a intrat in coma. La scurt timp, insa, dupa ce a devenit mamica, ea a decis sa-l aduca pe micut la spital.
loading...
„Imi era teama ca baiatul nostru ar putea sa nu-si intalneasca tatal. Dar cred ca prezenta copilului l-a ajutat sa-si revina”, a povestit Charlene.
Charlene a nascut la ora 2 dimineata, iar in aceeasi zi, la ora 15 l-a dus pe Carter sa-si intalneasca tatal. Doua zile mai tarziu, James s-a trezit din coma si apoi a avut ocazia sa-si si recunoasca copilul si sa aiba o relatie normala cu micutul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro