A devenit faimos pe internet cu limbajul lui „colorat”!

Emilut a devenit viral pe internet, dupa ce milioane de oameni au ascultat mai multe clipuri in care apare si care sunt pur si simplu savuroase. Desi vorbeste indecent, baiatul de patru ani e destul de matur in gandire. „De ce nu mergi la gradinita? Cu Emilut” e una dintre filmarile care i-au adus notorietate in lumea internautilor. In video, el vorbeste precum un om mare, intr-un limbaj neaos ardelenesc, dar si extrem de „colorat”. Imaginile au fost vazute de peste 2 milioane de oameni.

Potrivit unor surse, Emilut este si in realitate la fel ca in videoclipuri: un nazdravan care face multe trasnai, slobod la gura. In plus, el are grija de cei doi frati mai mici atunci cand parintii sai sunt plecati la munca.

In prima inregistrare de mai jos, Emilut ii spune unui barbat care il duce acasa cu masina ca: „Satana mai mere la gradinita”, dar el, nu. Baiatul are si argumente importante pentru afirmatia facuta. El a spus ca lucreaza impreuna cu parintii, ajutandu-i la treburi, iar cand e intrebat daca este si platit, raspunde fara perdea ca: „P#&@ bani!”.
loading...
Si, chiar daca nu recunoaste, Emilut merge totusi la gradinita, recita poezii, unde canta si se joaca impreuna cu colegii.
El locuieste in localitatea Cefa din judetul Bihor, situat intre municipiile Oradea si Salonta, la distanta de noua kilometri de frontiera romano-maghiara.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro