Ionut, baiatul care a trait 4 ani in spitale, a fost invins de cancer!

Ionut Zavoianu, adolescentul pentru care intreaga Romanie s-a rugat sa iasa invingator din lupta cu temutul cancer, a murit. Inima baiatului a cedat din cauza maladiei care l-a chinuit in ultimii patru ani, de cand a primit cruntul diagnostic, potrivit timponline.ro.

Ionut Zavoianu avea 14 ani, iar in ultimii patru ani a locuit doar prin spitale. Vestea ca a murit a ajuns in aceasta dimineata in tara din Turcia, unde baiatul era la o clinica in care spera ca va mai primi o sansa la viata. Inima lui Ionut a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri.

In urma cu patru ani, viata familiei Zavoianu s-a ruinat, dupa ce fiul lor a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor: ganglioneuroblastom abdominal cu leziuni osoase. Desi stia ca e un razboi greu si dureros, Ionut Zavoianu a sperat pana in ultima clipa ca va iesi invingator.
loading...
De altfel, mii de oameni s-au mobilizat si au donat banii pentru ca baiatul sa fie supus unor tratamente extrem de costisitoare care i-ar fi putut oferi o sansa la viata.
„Costurile ne depasesc. Dar nu avem alta solutie, sa mergem altundeva in UE, unde poate cineva ne deconteaza. In cinci clinici din cinci tari ne-au dat raspuns negativ. In ultimii patru ani, tot ce am facut, tot am cheltuit. Dar acum sumele ne depasesc. Daca era 20.000-30.000 nu faceam apel la nimeni, dar de la 50.000 in sus e extrem de greu. Sunt scumpe biletele, tratamentul. Pentru primele trei saptamani am platit cash 21.000 euro (…) Sa speram ca lumea e buna si o sa ii indeplineasca cel mai mare vis pe care il are de patru ani de zile: sa fie un copil normal”, a povestit mama lui Ionut Zavoianu la finalul anului trecut pentru bistriteanul.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro