Mircea Radu revine Antena 1! Cum se numeste emisiunea pe care o va modera

Incepand cu primavara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

,,IE, Romanie” va debuta sub forma unei aventuri rurale, in care vedetele se vor intrece pentru a descoperi cele mai autentice si interesante talente din tara noastra, dar si cele mai frumoase fete.

Emisiunea ,,IE, Romanie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care sa poata reprezenta cu mandrie tara. Fiecare dintre editii, ce va fi prezentata in doua episoade pe saptamana, va avea doi invitati speciali- doua vedete ce vor bate colturile Romaniei la pas, in cautarea de fete frumoase si oameni talentati.
loading...
Dupa etapa de preselectii si cea a probelor practice, concurentii alesi vor fi nevoiti sa demonstreze ca pot mentine traditia vie, indiferent de tipul talentului lor, intr-o gala regionala. Castigatorii vor fi desemnati de juriul show-ului, care va decide care dintre prestatiile concurentilor merita sa fie premiate. Ulterior, in ultima saptamana a reality show-ului ,,IE, Romanie”, capitala va gazdui finala nationala, unde acelasi juriu va alege cea mai mandra dintre cele noua fete descoperite de vedetele participante, in regiunile istorice ale Romaniei. Emisiunea readuce in scena ideea traditiei, a traiului autentic de la tara, cu un concurs in care cei mai talentati localnici se vor intrece pentru o calificare in ultima etapa a concursului. Premiile vor fi impartite in doua categorii, locale si nationale, iar batalia finala se va da pentru marele premiu in valoare de 20.000 de euro.
Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele noua regiuni ale tarii unde se va intalni cu juriul si cele doua vedete care vor porni pe drumul cautarii talentelor. Cunoscutul prezentator revine in centrul familiei Antena 1 cu mult entuziasm, declarand ca ,,simte ca nu ar fi plecat niciodata”:

,,Cum as putea sa uit (si ma bucur ca nimeni n-o face) ca aici, in Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, inca neegalata – vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, in lumea asta media in care lucrurile si prieteniile mari tin o zi, e grozav si reconfortant sa ma intalnesc cu fosti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care sa rad la fel… Revenirea in Antena 1 inseamna pentru mine mai mult decat certitudinea unui viitor succes, e emotie.”, a marturisit Mircea.

In ceea ce priveste participarea in acest proiect coordonat de Marius Toader, Mircea Radu considera ,,IE, Romanie” ca fiind ,,o emisiune pe cat de onoranta, pe-atat de grea”.

loading...
,,Emisiunea propusa de Antena 1 si Marius Toader este solicitanta pentru toti membri echipei; mergem in locuri care n-au nimic din confortul unui studio de televiziune si intalnim oameni neobisnuiti cu camera. Ajungem in inima Romaniei, in sate si catune, sa cunoastem fete frumoase si mandre si talente inca nedescoperite dar cu un potential urias.

Nu in ultimul rand, imi place mult titlul: Ie, Romanie – cand esti la carma unei emisii care are in titlu Romanie, preiei ca prezentator ceva din forta si magia acestui cuvant.”, a declarat Mircea Radu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro