O gravida din Vaslui a nascut la marginea drumului, in zapada. Cum arata acum bebelusul?

O tanara insarcinata din Vaslui a avut parte de o nastere naturala in adevaratul sens al cuvantului. Gravida de 21 de ani a sunat la 112 in momentul in care au inceput contractiile. Fata nu a mai avut rabdare sa stea singura, in casa, asa ca a incercat sa iasa inaintea ambulantei.

Sorocul i-a venit, insa, exact in plin drum, iar femeia a nascut in zapada, pe marginea drumului, asistata doar de sot.

Ambulanta a sosit la scurt timp dupa si i-a preluat pe cei doi. Atata mama, cat si bebelusul sunt teferi.

“David George a avut mare noroc, fiindca Dumnezeu a facut ca drumul anevoios spre Poiana lui Alexa sa-l parcurgem destul de usor si repede, avand in vedere conditiile meteo. Am ajuns la timp si am preluat-o pe mamica cu tot cu bebelus. Acesta respira corect si avea culoare normala, semn ca frigul nu l-a afectat in niciun fel. Asta si din cauza ca mamica s-a dezbracat de haina si a pus-o pe zapada, dupa care a nascut si si-a infofolit fatul imediat”, au declarat ambulantierii care au ajuns la Alexa.

loading...
„Fatul este sanatos, are o greutate de peste 2.500 de grame, iar faptul ca s-a nascut in zapada nu l-a afectat in niciun fel. Echipajul nostru a intervenit promt. Acum, atat mama, cat si bebelusul sunt in afara oricarui pericol”, a declarat dr. Danut Ungureanu, directorul medical de la SAJ Vaslui.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro