Politistul Marian Godina, demascat? Cine ar fi, de fapt, el?

Politistul justitiar Marian Godina a devenit un personaj cu notorietate dupa ce a ales sa lupte impotriva sistemului si nu s-a ferit sa isi arate cu degetul nici macar superiorii.

Cu toate astea, Marian Godina continua sa fie angajat al Politiei, iar potrivit unei teorii lansate de un ofiter in rezerva MApN, cel mai popular politist din Romania ar fi doar o unealta folosita de serviciile secrete, pentru manipularea maselor.

Mai exact, ofiterul MApN a explicat ca atunci cand oamenii te percep ca fiind un aparator al drepturilor romanilor si un critic al ministrului, cetatenii incep sa prinda incredere puternica in tine. Asa s-a intamplat si in vazul Godina.
Se pare, insa, ca aceasta ar fi o simpla tactica de manipulare a maselor, astfel incat, in momentul in care ministrul ar avea nevoie de aparare intr-o situatie mai delicata, acesta s-ar putea folosi de Godina, care sa transmita in mod public, mesajele si parerile sale de bine fata de cei acuzati, sustine angajatul MApN.
loading...
Totodata el a mai subliniat faptul ca, in ciuda postarilor sale de pe Facebook, Marian Godina nu a fost sanctionat dur si a continuat sa lucreze in Politie, iar acest lucru nu a ridicat pana acum semne de intrebare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro