Probleme grave pentru Ionela Prodan in spital?

De doua zile, Ionela Prodan o are alaturi de ea si pe cealalata fiica a sa, Anca! Femeia a luat primul avion spre Romania in momentul in care a aflat ca artista a fost internata din cauza problemelor cardiace!

Probleme grave pentru Ionela Prodan in spital? Indragita artista inca nu a fost externata si incearca sa isi revina dupa toate problemele intampinate la nivel cardiac.

Lunea trecuta, Ionela Prodan a dat mari emotii familiei! Cantareata de muzica populara a acuzat dureri in piept si a ajuns de urgenta la spital! (intra sa vezi cu cine si-a facut aparitia Ionela Prodan la ultima ei emisiune TV)

„Cantareata simtea niste intepaturi in zona inimii si s-a alarmat imediat, mai ales ca are de mai multa vreme probleme cardiace. Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internata pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardica. Doctorii i-au facut primele investigatii si, pentru a desfunda o valva, i-au dat un tratament de specialitate, apoi au programat-o la o serie de investigatii cardiologice”, au dezvaluit apropiatii managerei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro in ziua internarii!

loading...
Daca toata lumea credea ca Ionela Prodan ar avea doar cateva probleme de moment si apoi va fi externata, situatia s-a derulat total diferit in zilele care au urmat! Artista a ramas sub observatie de specialitate, in plus, surse din clinica sustin si ca medicii i-ar fi montat si un aparat de monitorizare pentru inca 48 de ore.

“Ionela Prodan este in afara oricarui pericol, insa nu se poate spune ca a scapat de problemele pe care le acuza la inima! Ea este inca slabita si a fost necesar sa i se puna un holter pentru a monitoriza ritmul inimii. Va mai ramane cu el doua zile, timp in care i se vor mai face si alte investigatii importante”, au povestit persoane de la fata locului care mai sustineau si faptul ca alaturi de artista in permanenta se afla fiica ei, Anamaria, si sotul, Toni!

Fiica Ionelei Prodan s-a dus de la aeroport direct la spital
Mai mult, de vineri, in tara, a venit si Anca, a doua fata a cantaretei, care s-a speriat teribil in momentul in care a aflat ca mama sa este bolnava!

“Femeia a luat primul avion de la Las Vegas, cu destinatia Bucuresti! Nici nu a ajuns bine in Romania, ca imediat de la aeroport, ea a vrut sa mearga la spital sa o vada pe mama ei! Insotita de sora sa, Anca s-a dus la Fundeni si a vorbit cu medicii, apoi nu s-a mai dezlipit de cantareata, care, in continuare se afla sub tratament specializat”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Prodan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro