Socrul lui Horia Brenciu, elogiat de o celebra realizatoare de televiziune, la implinirea a 75 de ani

Marilena Rotaru a colaborat peste 40 de ani cu Dan Dumitrescu, socrul lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu este insurat cu Alice Dumitrescu, tatal acesteia, Dan Dumitrescu, fiind un respectat regizor si operator la TVR. Socrul lui Brenciu a implinit ieri 75 de ani, prilej pentru Marilena Rotaru, fosta realizatoare de emisiuni si colega a lui Dan Dumitrescu, sa scrie un mesaj emotionant.

„Azi e ziua de nastere a lui Dan Dumitrescu, regizor si operator de televiziune cu care am lucrat intr-un regim cu totul special, vreme de peste 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio si de la Ateneu ( din 1987 – Centenarul Cella Delavrancea – pana in 2010 – 65 de ani de la manifestatia anticomunista de ziua onomastica a Regelui Mihai – 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Romanesc, Dictionarul de literatura universala ( 1975- 1980), O alta putere ( 1997- 1998)”, a postat Marilena Rotaru despre socrul lui Horia Brenciu.
loading...
Marilena Rotaru s-a certat de mai multe ori cu socrul lui Brenciu
„Un regim cu totul special spun, pentru ca modul in care am colaborat se plaseaza intr-un orizont mult diferit de cel formal, presupus si impus de relatiile profesionale si de serviciu. Dan are un simt in plus care-l face sa se dedice neconditionat valorilor, momentelor si evenimentelor de mari emotii. Pe scara inalta a valorilor ne-am intalnit profesional si uman si tot ce am facut impreuna poarta marca absolut speciala a profesionalismului, daruirii si solidaritatii lui. Am invatat mult de la el. Si, din controversele, mai pe intelesul tuturor, din certurile, din care am castigat amandoi puterea de a cladi, care nu ne-au rupt niciodata, am creat cu mijloacele televiziunii, ale spectacolului si ale puterilor noastre sufletesti, o arhiva a valorilor romanesti”, a mai scris Marilena Rotaru.
„In fiecare fotograma bate inima ta”
„Multumesc Dan! Pentru tot ce-am mesterit impreuna! Pentru daruirea si sacrificiul tau! Dincolo de semnatura de pe generic, in fiecare fotograma, bate inima ta si straluceste gandul tau cel bun! La multi ani Dan! Sa-mi traiesti Mos Craciun, sanatos si bucuros, impreuna cu Sanda (pilda suprema de iubire si de devotament), impreuna cu fiica ta, Alice Dumitrescu Brenciu si splendida ei familie (Horia Brenciu y compris), cu nepoatele si nepotul care duc mai departe povestea ta!”, a incheiat Marilena Rotaru.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro