Tatal fetei ucise la metrou, anunt cutremurator la 3 saptamani de la incident

Au trecut 3 saptamani de la crima care a ingrozit Romania. La data de 12 decembrie, Magdalena Serban a impins-o pe Alina Ciucu in fata metroului, cu buna intentie, la statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa sa scape cu viata.

Alexandru Popescu, barbatul care a crescut-o pe Alina Ciucu vorbeste cu durere in suflet despre moartea fetei. Mai mult, el a mai spus ca tine legatura si acum cu cel care a fost iubitul fetei.

„Am reluat activitatea, suntem bine acum, ne e dor de fetita noastra si ne amintim cu drag de ea. Ne ocupam in continuare de cele cuviincioase. Si iubitul ei este bine acum, tinem legatura cu el, va dati seama… nu avem ce sa facem, trebuie sa mergem inainte.”, a declarat el pentru cancan.ro.
loading...
Totodata, el s-a ferit sa vorbeasca prea mult despre Magdalena Serban, fiind de parere ca e o femeie cu grave probleme mintale si care ar trebui sa fie inchisa intr-o institutie.
Alexandru Popescu a fost tatal adoptiv al Alinei Ciucu. Fata provenea dintr-o familie cu o situatie dificila si mama ei era bolnava. In urma cu 15 ani, mama Alinei si-a dat acordul ca fiica ei sa fie crescuta de o familie vecina, astfel incat sa poata avea un viitor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro