CONSTANTIN ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Un barbat de 38 de ani din localitatea Nicolesti, judetul Ialomita, traieste in chinuri groaznice. Constantin Sarasanu aa suferit un accident teribil, in 2012. O camioneta l-a izbit in plin, iar in urma impactului, barbatul a ramas paralizat. Tratamentul lui costa 4.000 de lei pe luna, iar aparatul care l-ar ajuta sa nu mai aiba dureri si sa-i sustina coloana costa 25.000 de euro. Pentru Constantin, aceste sume sunt imposibile. Barbatul a lansat o campanie pe reteaua sociala Facebook, in speranta ca va putea strange banii necesari pentru tatament.

„Va rugam frumos sa distribuiti! Va multumesc! Ma numesc Constantin Sarasanu, am 38 de ani si sunt din Nicolesti, judetul Ialomita. Am doi copii pe care ii iubesc ca pe ochii din cap: Larisa Stefania de 14 ani si Claudiu Valentin de 11 ani. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt frumosi si sanatosi. Pentru ei traiesc si pentru ei lupt sa am o viata normala. Pentru ca de 3 ani, eu nu ma mai pot bucura la fel de viata…

Lucram ca zidar, zugrav si vopsitor la firma SC REGITAS SA. In seara zilei de 11 iulie 2012, ma aflam la un punct de lucru pe DN1, in Otopeni, la o pasarela pietonala. Lucram pe banda a doua de mers dinspre Ploiesti spre Bucuresti. Zona era asigurata cu parapeti de semnalizare si semne de ocolire. La ora 2:30 dimineata, m-am dus la masina sa beau apa, masina fiind in zona protejata. N-am mai apucat sa ajung inapoi la platforma de lucru. Din spate am fost izbit puternic de o camioneta de marfa, care a intrat in zona interzisa. M-a aruncat, pur si simplu, in aer si am cazut sub camionul firmei noastre. In urma impactului, am avut multiple fracturi comunitive la picioare si o sectiune de coloana. Am ramas paralizat.
loading...
Dar de simtit, tot simteam ceva. Desi nu-mi pot misca picioarele, sunt chinuit in fiecare secunda din zi sau din noapte de niste dureri insuportabile, arsuri si junghiuri. Pentru a scapa de acest chin, am nevoie de un aparat care se implanteaza in coloana. E un aparat care costa 25.000 de euro, bani la care nici nu pot sa visez.

Pe langa asta mai am nevoie de 4.000 ron pe luna pentru tratament, calmante si recuperare.

Sunt sume de bani mult prea mari pentru mine. Nici nu ma pot gandi sa le acopar din ajutorul primit de la stat. Cred ca va imaginati si dumneavoastra prin ce trece un om cu nevoi speciale intr-o tara ca Romania, unde traiesti de pe azi pe maine, chiar si cand esti sanatos.

Va multumesc ca mi-ati acordat 2 minute din viata pentru a-mi citi povestea. Este suficient doar sa stiu ca exista cineva acolo care stie sau intelege chinul prin care trec.
Daca ma puteti ajuta in vreun fel, va pun la dispozitie toate datele de care aveti nevoie. Daca nu aveti posibilitati, va rog sa-mi dati povestea mai departe.

Va multumesc, Dumnezeu sa va aiba in paza!

Constantin

Doneaza
SARASANU CONSTANTIN
BANCA BRD
Cont:
RO:57BRDE 160SV 1629 9171 600
Nr Telefon: 0766.594.082”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro