Cum isi alina sotia lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon dorul de iubitul ei

Sotia lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon sufera enorm de dorul iubitului ei, plecat de la inceputul lui ianuarie in competitia din Republica Dominicana.

Nella, sotia lui Ionut “Jaguarul”, este din ce in ce mai trista, suferind enorm de dorul barbatului iubit. Nella traieste cu intensitate fiecare proba de la Exatlon si sufera atunci cand Razboincii pierd.

Zilele trecute, Ionut, “Rusu” sau “Jaguarul” asa cum este poreclit, a plans de cateva ori si a avut cateva momente de slabiciune, care pe sotia lui, aflata in fata televizorului au marcat-o. “Nu credeam ca o sa-l vad plangand, pentru ca el este orgolios”, ne-a spus Nella.
loading...
Insa zilele in care emisiunea Exatlon nu este difuzata i se par cele mai grele sotiei lui Ionut. “Sunt zile foarte plictisitoare pentru mine. Iar seara in care nu este emisiune mi se pare pustie. Casa este pustie. Atunci cand se difuzeaza emisiunea, se aude in casa de parca am fi o armata de oameni. Cand il vad la televizor, stiu ca este bine, si imi mai alin dorul de el”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut.

Ionut „Jaguarul” de la Exatlon si sotia lui nu au fost in „luna de miere”
Ionut de la Exatlon si Nella s-au casatorit la finalul anului trecut, tanarul sportiv plecand la competitia din Republica Dominicana inainte de a-si petrece “luna de miere”.

Dragostea dintre cei doi este una imensa, pe care departarea a facut-o sa sporeasca. Daca, Ionut a gasit o metoda de a-i arata sotiei sale ca se gandeste mereu la ea, printr-un gest pe care-l face inainte sau dupa fiecare proba: isi ridica mana spre cer, apoi pupa bratara primita de la iubita si incheie prin a-si duce mana in dreptul inimii, Nella nu poate sa-i transmita mesaje direct. Asa ca sotia lui Ionut de la Exatlon posteaza pe pagina de socializare multe poze cu iubitul sau si multe mesaje de iubire.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro