Ea este cea mai frumoasa solista de muzica populara din Hunedoara!

Este una dintre cele mai frumoase si mai nonconformiste artiste din Romania si nu se sfieste sa apara in ipostaze cat mai sexy, imbracata elegant. Ce-i drept, are si cu ce se mandri – un corp de invidiat!

Andrada Cerna, caci despre ea este vorba, este nu doar una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din tara noastra, dar e considerata si una dintre cele mai frumoase interprete.

Tanara hunedoreanca a terminat liceul de muzica, iar in prezent este anul 3 la academia de muzica din Cluj, si la doar 21 ani are Hunedoara la picioare.

Andrada Cerna este una dintre cele mai solicitate cantarete de muzica populara din aceasta zona a tarii, atat datorita vocii ei de aur, cat si pentru sex-appealul debordant. Andrada incinge atmosfera la fiecare petrecere unde este invitata, fiind considerata o tanara speranta a cantecului hunedorean.

loading...
„Sunt o fata modesta crescuta la tara, fiind “fortata“ de imprejurimi ultimii 8 ani i-am petrecut in Deva. Aici am terminat liceul de muzica, in prezent anul 3 la academia de muzica din Cluj! Iubesc sa vad oameni Fericiti in jurul meu, poate si pt asta iubesc sa cant, prin cantat cred eu ca fac oamenii fericiti, asta doar daca si eu traiesc odata cu ei muzica! De cand ma stiu eu pe lume, am crescut in acest mediu, MUZICA! Traind in familie de muzicanti era inevitabil ca macar un urmas din 3 sa duca mai departe dragostea pentru muzica! Fiind mica, parintii mei m-au indrumat sa urmez aceasta cale la scoala populara de arta, si mai apoi la liceu, acolo intalnind un profesor, in momentul de fata colegul meu de formatie, Cristi Neag, care m-a ajutat foarte mult si a muncit cot la cot cu mine, pana am reusit sa ne realizam imaginea de astazi! Nu stiu daca pot sa iti spun in cuvinte ce inseamna muzica in general pentru mine! E acel lucru care ma face sa uit de tot, care ma face fericita, tot ce cant, traiesc! Pentru mine muzica e o a doua viata! Nu pot sa spun ca am un cantec care m-a consacrat. Sunt solicitata in toate colturile tarii, asa ca incerc sa scot macar cate o piesa pentru fiecare zona in care cant! Toate piesele care le-am scos pana in prezent imi sunt cerute peste tot unde cant, iar satisfactia cea mai mare este in momentul in care toata lumea canta deodata cu mine piesele mele!”, povesteste Andrada Cerna.

Artista ne-a povestit si despre experienta traita prima oara pe o scena: „Cred ca nu o sa uit pana la sfarsitul zilelor cand am urcat prima data pe scena la 7 ani si am cantat alaturi de tatal meu o piesa dedicata mamei mele! Emotiile au fost maxime atat pentru mine cat si pentru mama mea!”, a declarat Andrada Cerna.
Iar despre succesul pe care il are, tanara artista ne-a declarat: „Am avut o evolutie foarte rapida, si nu ma asteptam! De aceea incerc sa imi rezerv cat mai mult timp muzicii, pentru a avea o evolutie si mai mare pe viitor! Bineinteles proiectele care urmeaza sper sa fie cu succes, si sa fie pe placul ascultatorilor!”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro