FBI a terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole!

Mihaela Brooks este romanca din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Madalinei Manole. Nu doar conationala noastra a lucrat la acest caz, ci si Pete Klismet, un celebru „profiler” care fost angajat multi ani pentru FBI. El a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, in care a abordat pe larg „cazul Madalina Manole”.

Pete Klismet, fost criminalist FBI, in prezent autor al celebrei triologii „FBI Diary”; a vorbit la un post de radio american despre cazul Madalinei Manole. Barbatul sustine ca artista nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorata.

Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis in mod ostentativ, prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti.

„Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Ea era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti. Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Politia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nicio autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

loading...
Totodata, Mihaela Brooks a prezentat deja cazul mortii Madalinei Manole la o conferinta pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenti au fost de parere ca nu a fost vorba despre o sinucidere.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro