Ionela Prodan a strans o avere cat pentru doua vieti!

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care a fost internata din cauza unor probleme de sanatate, a strans o avere impresionanta.

Ionela Prodan a trecut prin momente complicate zilele trecute, atunci cand a fost internata la spital, din cauza unor probleme de sanatate. Cantareata de muzica populara a fost externata, fiind asteptata chiar de fiica ei, impresarul Anamaria Prodan.

Daca este sa vorbim despre averea artistei, conform declaratiei de avere pe care Ionela Prodan a depus-o in toamna lui 2016, in calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputatilor, aceasta ar detine o vila cu etaj despre care a dezvaluit ca ar valora, pe piata imobiliara, aproximativ 600.000 de euro.
loading...
Ionela Prodan are trei locuinte in Bucuresti si una la Jilava
In document apare informatia ca vila, cu o suprafata de 450 de metri patrati, a fost construita incepand cu 2008. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai apare o casa in Bucuresti (cumparata in 1991), un apartament, tot in Bucuresti (cumparat in 1996), dar si o casa de locuit, in comuna Jilava, achizitionata in 2008.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro