MADALINA MANOLE, COMEMORATA!

Madalina Manole a fost comemorata de colegii de scena la 7 ani, 7 luni si 7 zile de cand a murit. In afara artistilor, la slujba de pomenire au mai participat tatal si fratele celui supranumite “Fata cu parul de foc”, dar si mai multe rude.

„Ce simte un parinte acum, nu sunt cuvinte, nu le gasesc. Este greu. Fereasca Dumnezeu pe toti! Merg si la sotie, o avem aici. Eu am spus mereu ca nu mor caii cand vor cainii. Nu o sa imi dau sufletul pana nu aflu adevarul. Am pierdut tot ce aveam mai drag pe lume, sotie si copil. Si nu o sa mor, Dumnezeu ma ajuta. Dupa cum vedeti, rezist. Madalina este mereu cu noi, in suflet, in casa. Va multumesc celor care ati avut aceeasi simtire ca noi!”, a spus Ion Manole dupa slujba de pomenire a fiicei sale.

Anca Turcasiu, Octavian Ursulescu, Silvia Chifiriuc si Nico au fost printre cele mai sonore nume care au fost prezente la Biserica Sfanta Treime, iar apoi la Cimitirul Bolovani, locul unde Madalina Manole este inmormantata. Nico nu a avut puterea sa spuna nimic si a aprins o lumanare la locul de veci.
loading...
Pe 3 martie, in memorie Madalinei Manole, la Sala Palatului va avea loc un concert de zile mari, printre invitati numarandu-se Mirabela Dauer, Alexandru Arsinel, Aurelian Temisan, Nico, Daniel Iordachioaie, Anca Turcasiu, Oana Sarbu si multi alti artisti.

Madalina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a implinit 43 de ani. Trupul fara viata al regretatei artiste a fost gasit de Petru Mircea chiar in vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un baiat impreuna, care s-a nascut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de sotul cantaretei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro