Meciul Romania – Turcia i-a adus o surpriza de proportii lui Giani Kirita

Confruntarea dintre Romania si Turcia a fost una cu surpriza pentru Giani Kirita, intrucat fostul fotbalist s-a intalnit cu un fost coleg.

Chiar daca in urma cu cativa ani reuseau sa faca performanta impreuna, intalnirea dintre Giani Kirita si fotbalistul turc Umit Karan a fost una cu totul si cu totul spectaculoasa.

”Toata lumea care urmareste fotbalul il va recunoaste pe Giani Kirita. A fost fotbalist la Bursaspor, a castigat titlul in 2010, a primit foarte putine cartonase rosii, iar unul din cauza lui Umit Karan. E adevarat, Kirita?”, l-a intrebat prezentatorul TV.
loading...
”In meciurile in care ne-am confruntat el tot timpul incerca sa ma prinda. Da, chiar a fost un jucator foarte bun. Au trecut multi fotbalisti romani prin Turcia. Hagi, Popescu, Filipescu, Ilie au dat multe pentru pentru fotbalul turcesc. Dar el, chiar daca incerca sa ma atace, sa ma loveasca, nu putea sa ma prinda.”, a povestit Umit Karan.

”Umit Karan este un foarte bun fotbalist si capitan, bravo.”, i-a spus Giani Kirita, iar replica lui Umit n-a intarziat sa apara. ”Multumesc la fel. Si tu ai fost un fotbalist foarte bun.

Intrebat cum a reusit sa ia acel cartonas rosu, Umit n-a mai dorit sa povesteasca, iar Giani i-a propus o intelegere. ”Umit, asculta-ma, astazi fara niciun cartonas rosu, da?”, a spus Giani, in timp ce Umit a spus ca vor concura pe culori diferite.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro