MOTIVUL CUTREMURATOR PENTRU CARE ANASTASIA CECATI A FOST UCISA DE SOT!

Detalii noi in cazul crimei care a socat o tara intreaga! Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, de fata cu fetita ei de doar trei saptamani. Barbatul, un dentist in varsta de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare ca certurile dintre cei doi erau mai vechi si ca ultima disputa a degenerat si s-a sfarsit tragic.

Apropiatii Anastasiei Cecati sustin ca intre cei doi soti era o problema mai veche. Stomatologul se afla la a doua casatorie si devenise tata cu doar trei saptamani in urma. Asta nu l-a impiedicat s-o ucida pe mama fetitei lui, chiar de fata cu bebelusul.

Anastasia Cecati era o actrita si un model de succes, care se stabilise in Dubai. Potrivit rudelor ei, moldoveanca nu mai locuia de ceva vreme cu sotul ei, pentru ca nu se afla in relatii bune cu acesta. Barbatul avea si o alta familie cu fosta sotie, potrivit adevarul.ro. In ziua tragediei, acesta se afla in vizita la Anastasia Cecati, pentru a-si vedea copilul. Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce barbatul si-a facut aparitia, au inceput certurile, iar sotul Anastasiei a devenit violent.
loading...
Dupa ce i-a taiat gatul Anastasiei Cecati, barbatul l-a sunat pe nasul sau si l-a implorat sa aiba grija de fetita lui, apoi s-a aruncat de la etaj. Politistii au gasit-o pe Anastasia Cecati moarta, intr-o balta de sange, iar bebelusul se afla intr-o camera alaturata. Copilul a fost dus la Spitalul NR.1 din Chisinau, sectia Pediatrie, Neurologie infantila.
Anastasia Cecati a devenit cunoscuta si la noi in tara, dupa ce a aparut in serialul „Las Fierbinti”. De asemenea, ea era prietena foarte buna cu Ramona Gabor, care a fost devastata cand a aflat ce s-a intamplat cu actrita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro