Nadia Comaneci are o casa de vacanta de 2 milioane de dolari in California!

„Zeita de la Montreal” locuieste in orasul american Norman, dar Nadia Comaneci are o casa de vacanta in Venice Beach, California.

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile sta intr-o vila de 400.000 de dolari din localitatea Norman, aflata nu departe de Cleveland, capitala statului Ohio, dar Nadia Comaneci are o casa de vacanta de 2 milioane de dolari in statiunea Venice Beach, California.

Daca in casa in care locuieste cu Bart Conner si fiul Dylan, Nadia a investit pana intr-o jumatate de milion de dolari, in cea din Venice Beach, o statiune exclusivista de langa Los Angeles, a bagat mai multi bani. Asta pentru ca pretul mediu al unei case in localitate este, conform site-urile de imobiliare, de 2 milioane de dolari.
loading...
Nadia Comaneci are o casa de vacanta. Familia a petrecut Sarbatorile in California
Fanii au observat ca Nadia Comaneci are o casa de vacanta din cateva fotografii postate de Sarbatori, familia „Zeitei de la Montreal” reunindu-se la Venice Beach pentru a petrece Craciunul si Anul Nou. Pe langa Nadia, Bart si Dylan, la Venice Beach a venit si Liliana Comaneci, fosta cumnata a Nadiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro