O prezentatoare TV de la noi, umilita si batuta de sotul ei!

Jurnalista Andra Gavril, cea care a prezentat timp de peste 10 ani „Jurnalul Cultural” de la TVR, a facut o dezvaluire care i-a suprins pe multi din cei care o cunosteau.

Andra Gavril a scris intr-o postare pe Facebook cosmarul pe care l-a trait alaturi de fostul ei sot, Petru Margineanu. Desi relatia lor a inceput precum cele din povesti, ea a ajuns sa fie asemenea unui cosmar.

„La inceput e haios, atent, vesel, plin de pasiune, entuziast, doar ochi si urechi si promite ca asa va fi mereu. Treptat iti castiga increderea, iti afla toate slabiciunile, iti spune cateva lucruri care te fac sa vrei sa il protejezi, sa ii dai putere, sa il aperi de oamenii rai care i-au distrus speranta. Intr-o zi il prinzi cu o minciuna. Urmeaza o criza de nervi pentru ca ai aflat minciuna. Pe urma vine o promisiune. Promisiunea nu e respectata niciodata. Apare in schimb amanarea. Apoi agresiunea verbala. Apoi umilirea. Minimizarea – nu esti buna de nimic, esti batrana, esti provocatoare, esti vinovata pentru nervii mei, tu ma faci sa fiu violent. Te izoleaza, iti schimba rutina, te controleaza, vrea sa stie tot ce misti. Iti reproseaza ca te-ai schimbat si ca o minciuna, o injuratura, o vanataie pentru ca te-a strans mai tare de maini nu conteaza.
loading...
„Mana e vanata de sus pana jos pentru ca aseara a mai avut o criza. Te-a aruncat de colo-colo prin casa. Ai facut un atac de panica, iar el a urlat la tine ca esti nebuna si il innebunesti si pe el. Cand a vazut ca nu mai poti sa respiri, ca il implori sa te lase sa iesi pe usa pe care a incuiat-o si a bagat cheia in buzunar, ca te invinetesti in timp ce te strange de gat, are un moment de marinimie si arunca pe tine, pe jos unde zaci, apa dintr-un lighean de rufe. Iti spune handicapata dracu’ ca iei un pumn de pastile si m-ai innebunit si pe mine, uite! Apoi iti spune sa te calmezi ca e totul OK, iar el te iubeste. Ce naiba, doar stii ca nu ar fi in stare sa te omoare

Sunt Andra. Am iubit un om care m-a calcat in picioare, care mi-a rupt sufletul pentru totdeauna, care mi-a spulberat increderea in oameni, care m-a dezumanizat, care a incercat sa ma omoare. Trupul este inca in viata. Sufletul m-a parasit din decembrie 2017″, a scris jurnalista pe pagina ei de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro