Primele declaratii ale Andei Adam, dupa ce s-a intors de la Exatlon!

Anda Adam a fost eliminata din cadrul competitiei Exatlon si s-a intors astazi in tara. Vedeta a fost intampinata pe aeroport de sotul ei, Sorin, si superba fetita, Evelin, in varsta de 2 anisori.

Sorin Andrei i-a dus dorul sotiei sale si abia astepta sa se intoarca.

„I-am spus ca vin fara Evelin ca sa ii facem o surpriza. Vrea sa o stranga in brate pe mami. Ma bucur ca a venit mai devreme acasa, nu as fi murit 6 luni fara ea, dar ma caleam mai tare. A fost foarte greu. O apreciam oricum, dar experienta asta m-a facut sa ma schimb in privinta ei. Eu ma exteriorizam si mai tare cand o vedeam in emisiune, bateam cu pumnii in pereti. Evelin se entuziasma foarte tare”, a declarat el.

Anda Adam s-a bucurat foarte mult atunci cand si-a revazut sotul si fetita. Vedeta i-a imbratisat si i-a pupat pe amandoi. Cantareata a venit imbracata intr-un hanorac.

loading...
„Am vazut-o foarte bronzata, slabita la fata. O sa vad acasa daca a slabit prea tare. Hanoracul ala nu cred ca e al ei, e al unui barbat”, a spus Sorin.

Anda Adam a vorbit despre competitie si ii pare rau ca nu a putut sa stea pana la final.

„Hanoracul meu i l-am lasat Dianei Belbita. Concursul este foarte greu,trebuie sa stai foarte bine psihic in aceasta competitie. Nu stii cat este ceasul, nu ai voie sa stii cat e ceasul. Este foarte greu fara Evelin. Pe TV am plans o data, insa acolo am plans de multe ori, plangeam in baie si dupa ma intorceam la colegii mei pentru ca nu voiam sa-i influentez, Au fost mai multe momente grele pentru mine, ma culcam si ma trezeam cu fetita mea in gand, ma speriasem ca parca nu puteam mai vizualizez copilul. Imi pare bine ca m-am intors, dar imi pare rau ca nu am stat pana la sfarsitul competitei”, a declarat Anda Adam.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro