IN URMA CU UN AN I-AU MURIT AMBII COPII, IAR ACUM OLTEANCA DE 47 DE ANI A AFLAT CA E GRAVIDA

Ce destin nemilos! El, 23 de ani, ea, 22, sora si frate, studenti! Ambii mor intr-un accident de circulatie! Mama lor vine in tara, pentru a-i ingropa! Lucra in Spania… Se intampla in primavara anului trecut!

S-a aflat ca femeia de 47 de ani, pe care soarta a lovit-o atunci atat de crunt, are motive sa zambeasca din nou! Este insarcinata si…

Va avea gemeni, un baiat si o fata! Cel de Sus si-a intors privirea catre mama indoliata, care si-a pierdut in acea blestemata zi de mai cele doua comori, Florin si Gabriela! Vestea s-a imprastiat cu viteza fulgerului intre oamenii din Bals, de unde este familia Radu, greu incercata anul trecut.

Chiar daca nu-i va uita niciodata pe cei doi copii decedati tragic, intr-o curba inselatoare, femeia de 47 de ani poate spune ca viata ei are un nou inceput!

Ce tragedie! Impact violent, iar doi tineri, frate si sora, care se indreptau spre Craiova, aveau sa-si piarda vietile. Din cauza vitezei, au ajuns pe celalalt sens si s-au izbit de o alta masina. Mama celor doi a primit cumplita veste in Spania, acolo unde lucra. Cu cateva zile inainte, ii daruise fiului chiar masina in care si-a pierdut viata alaturi de sora sa.

loading...
Nenorocirea s-a petrecut intr-o curba, cu doar cativa kilometri inainte de destinatie. Drumul era liber, iar Florin si-a testat masina. „Nu era chiar un adept al vitezei, el era mai mult pasionat de frumusetea masinii. Dar va dati seama, ca orice tanar, adrenalina…”, spunea Sorin, cel mai bun prieten al lui Florin.In urma cu trei ani, doi copii si-au gasit sfarsitul ucisi de propriul tata, iar mama lor parea ca nu-si va reveni niciodata. Fetele fusesera gasite spanzurate, iar criminalul, chiar tatal lor, si-a pus capat zilelor.

La doi ani de la tragedie, femeia, ca si in cazul prezentat de CANCAN.RO mai sus, a avut motive de bucurie din nou. Ileana, cum o cheama pe femeie, din localitatea Mirila, judetul Olt, s-a recasatorit si a ramas insarcinata cu… gemene!

La un an de la moartea fiicelor sale, Ileana a cunoscut un barbat… S-a indragostit…. Femeia marturisea, ca leacul care a ajutat-o sa mearga mai departe dupa moartea Claudiei si a Marinei a fost credinta in Dumnezeu.

„Medicamentul care m-a ajutat sa ma vindec a fost credinta, credinta in Dumnezeu. Am incheiat o viata si am inceput o alta viata. Nu se compara. Stiu ca lumea zice ca fetele care or sa vina… Pe fetele pe care le-am pierdut nu le inlocuieste nimeni. Ele sunt alte doua suflete si pe celelalte fete nu o sa le poata inlocui nimeni, niciodata”, a marturisea Ileana, mama fetelor spanzurate de tata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro