ADRIAN MINUNE A PRIMIT, DIN NOU, 10 LEI PENTRU O DEDICATIE

Adrian Minune a avut o reactie neasteptata in timpul unui eveniment, atunci cand un tanar a venit sa-i ceara o dedicatie, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist nu si-a ascuns dezamagirea si l-a luat peste picior pe individ. Dupa ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, artistul a scos din buzunar 500 de euro si s-a prefacut ca-i ofera tanarului, spre stupefactia celor prezenti.

Tanarul voia sa le dedice o manea nevestei si fratelui sau. Manelistul nu s-a putut abtine cand a vazut ce suma a primit de la tanar. „Mi-a dat 10 lei. Ai gresit buzunarul, baiatul meu! Ai gresit buzunarul! Vrei sa-ti dau restul?”, a reactionat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnota de 500 de euro si l-a chemat inapoi pe tanar, care insa nu s-a intors: „Ia, vino incoa’”.

Multa lume l-a criticat pe Adrian Minune pentru gestul sau, acuzandu-l ca a uitat de unde a plecat. Manelistul pare sa fi invatat din greseala. Invitat sa cante la o petrecere, artistul s-a confruntat, din nou, cu o situatie asemanatoare. Doar ca de aceasta data a reactionat cu zambetul pe buze.
loading...
Aflat la masa, in timpul unei reprezentatii, un invitat i-a oferit lui Adrian Minune 10 lei pentru o dedicatie. Foarte amuzat de situatie, manelistul a strigat in microfon: “Pune-o pe asta! Ai gresit buzunarul, baiatul meu!”. Dupa care a continuat sa cante, iar toti cei prezenti au apreciat gestul artistului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro