ANA GEORGIA A ROSTIT PRIMUL CUVANT.

Ana, micuta de doar cateva luni a vedetei Simona Gherghe, a rostit primul cuvant, iar vedeta de la ”Acces Direct” a fost pe faza si a filmat-o pe fetita. Intr-un filmulet postat pe Instagram, Ana a fost surprinsa in timp ce spunea cuvantul “tata”.

„Mama da? Nu, glumesc, zice tata. O sa spuna si mama la un moment dat. Ma laud si eu cu ce am”, a spus Simona Gherghe.

Altfel, Simona Gherghe e tare rasfatata de cand e mama. Cand nu primeste ajutor in cresterea Anei Georgia de la sotul ei, fosta prezentatoare de la „Acces Direct” are pare de momente frumoase alaturi de mama ei. Vedeta a impartasit cu fanii sai una dintre cele mai dulci surprize primite de la cea care i-a dat viata.

Simona Gherghe a devenit mama de fetita anul trecut. Ocazional, acasa la vedeta este mama ei, care ii ofera o mana de ajutor cand Razvan Sandulescu e plecat la serviciu si nu numai.

loading...
Spre exemplu, in urma cu ceva timp, fosta prezentatoare de la „Acces Direct” a avut parte de o surpriza, dupa ce a intrat in bucatarie. Mama ei a pregatit placinte cu branza delicioase. Cand inca mai ieseau aburi din desertul gustos, Simona Gherghe a facut o poza la tava si postat-o imediat pe internet. Cei care au vazut imaginea au inghitit in sec.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro