Anca Serea e pregatita pentru al saselea copil

Anca Serea se poate numi mamica eroina din showbizul autohton, vedeta avand nu mai putin de 5 urmasi. Desi au casa plina de copii, Anca Serea si Adrian Sina sustin ca isi mai doresc un bebelus, pe care il asteapta cat de curand.

Aparitia unei noi sarcini in familia Serea-Sina este doar o chestiune de timp, intrucat protagonistilor le place atat de mult rolul de parinti, incat sosirea unui nou bebelus in viata lor ar fi o bucurie nemarginita.

“Da, ne mai dorim si al saselea copil. Poate o sa vina cat de curand, nu stim”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea. In prezent, cel mai mic membru al familiei este Moise, care are 1 an si 9 luni, iar cel mai mare este David, care este deja adolescent. Din relatia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca Serea are 2 urmasi: David si Sarah, iar din mariajul cu artistul Adrian Sina, oficializat in noiembrie 2015, dupa cativa ani de relatie, familia s-a completat cu alti 3 membri: Noah, Ava si Moise. Surprinzator pentru multa lume, dar indragostitii isi doresc in continuare copii.
loading...
Ea si Adrian Sina nu si-au facut un plan legat de numarul mostenitorilor, ci considera ca nasterea unui copil este o binecuvantare.

“Nu ne oprim. Pana cand o sa putem sa facem, o sa facem, pentru ca si copiii isi doresc si noi ne iubim foarte mult. Copiii aduc foarte multa bucurie”, ne-a marturisit Anca Serea.

In ciuda faptului ca este mama a 5 copii, vedeta si-a revenit spectaculos dupa fiecare sarcina si nastere, reusind sa aiba o silueta de adolescenta. Zilele trecute, Anca Serea a primit din partea copiilor solicitarea explicita de a mai avea un frate sau o surioara. Iar gasca urmasilor Serea Sina are sanse foarte mari de a se mari cat de curand, intrucat si fiul ei adolescent si-a exprimat clar punctul de vedere pe aceasta teama.

“David mi-a spus chiar aseara: Nu as vrea ca Moise sa creasca mare si poate te mai gandesti sa mai faci un copil!”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

In aceste conditii, se pare ca Moise isi va pierde cat de curand statutul de mezin al cuplului Adrin Sina – Anca Serea, o data cu aparitia unui nou prichindel in familie.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro