BRIGITTE SFAT SI FIICA EI, SARA, AU CASTIGAT CEA DE-A DOUA EDITIE “AICI EU SUNT VEDETA”

Brigitte Nastase si fiica ei, Sara, in varsta de 10 ani, au castigat cea de-a doua editie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”. Au demonstrat astfel ca se cunosc foarte bine una pe cealalta. Cei 8.000 de lei obtinuti au fost donati de Brigitte si Sara lui Kerim (4 ani si jumatate), un baietel diagnosticat cu leucemie.

“Cu acesti bani dorim sa-l ajutam pentru tratamentul pe care il are de facut”, a spus Brigitte.

A fost o seara interesanta, la “Aici eu sunt vedeta” pentru celebritatile care au venit alaturi de copiii lor in platou. Cei mici le-au dezvaluit secretele, au povestit intamplari din intimitate si au spus lumii intregi ce obiceiuri ciudate au mami si tati. Fiecare dintre vedete a avut sustinere din public. Caci Elena a venit sa-i sustina pe sotul ei, Dan Helciug, si fiul lor, Luca (10 ani), fotbalistul Adrian Cristea a vrut sa fie alaturi de fiica sa, Rania (9 ani), si de mama copilului sau, Denisa Nechifor. Iar celebrul tenismen Ilie Nastase a fost acolo pentru Brigitte si fiica ei, Sara.
loading...
Asadar, la “Aici eu sunt vedeta”, Rania a spus, printre altele, despre mama ei ca este indragostita in secret de Mircea Badea. Ca doarme imbracata gros si ca a fost imaginea unei firme de… otrava pentru sobolani. De la Luca am aflat ca celebrul sau tata si-a facut in secret implant de par. Ca acesta isi cumpara lucruri scumpe, iar pe ei, ceilalti membri ai familei, ii lasa sa… saraceasca, dar si ca se invarte de trei ori in jurul masinii inainte sa urce in ea. La randul ei, Sara a spus ca mama ei merge la discoteca sambata fara sa stie Ilie. Ca este cea mai fericita atunci cand isi cumpara multe case, ca dimineata citeste Biblia, ca isi face buzele ca de rata atunci cand isi face selfie-uri, dar si ca ii place sa manance pufarine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro