Cristina Siscanu si Gabriela Cristea, prietenie frumoasa!

Intre Cristina Siscanu, Madalin Ionescu si Gabriela Cristea si sotul ei, Tavi, s-a legat o prietenie extrem de frumoasa! Fetitele lor, Petra si Victoria, i-au unit si mai tare!

Cristina Siscanu si Gabriela Cristea, proaspete mamici, au legat o prietenie frumoasa si stransa, despre care putina lume stie. Cele doua adora sa petreaca timpul impreuna, desigur, si cu minunile lor de fetite, Petra (10 luni), micuta Cristinei, si Victoria (5 luni), fiica Gabrielei Cristea.

Cristina si Gabriela adora sa petreaca timpul impreuna, sa vorbeasca despre micute sau sa iasa la plimbare. Placerea este si de partea taticilor, Madalin si Tavi! Prezenta recent la un eveniment ce a avut loc la o clinica estetica dentara, Cristina Siscanu ne-a dezvaluit ce relatie frumoasa a legat cu Gabi Cristea, dar si cum se “inteleg” fetitele lor.
loading...
“Soarta a facut in asa fel incat eu si Gabriela sa nastem in acelasi an. Chiar daca Petra este mai mare cu vreo 5 luni decat Victoria, cu siguranta, in viitorul apropiat diferenta aceasta de varsta nu se va mai simti. Acum se simte intr-adevar, ca Petra are deja 10 luni, iar Victoria are 5 luni si ceva. Vor fi prietene de joaca foarte bune. Noi glumim si spunem ca Petra o va invata tot felul de prostioare pe Victoria, fiind mai mare. Ii va arata cum sa scotoceasca prin dulapuri, mai ales ca Petra a inceput deja sa faca lucrul acesta. E foarte curioasa si scoate lucrurile de prin cutii, de prin ce gaseste. Noi si stam relativ aproape unii de ceilalati. Ele s-au cunoscut deja, Victoria si Petra. Probabil cand se va incalzi vom petrece mai mult timp impreuna pentru ca vom iesi la plimbare in parc mai des. Cu vremea asta capricioasa, plimbarile sunt mai scurte si de obicei sunt la noi in curte, pe langa casa”, ne-a declarat Cristina Siscanu care a legat o prietenie frumoasa cu Gabriela Cristea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro