CUM A AFLAT TATAL MADALINEI MANOLE CA FIICA SA A MURIT

Madalina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a implinit 43 de ani. Trupul fara viata al regretatei artiste a fost gasit de Petru Mircea chiar in vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un baiat impreuna, care s-a nascut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de sotul cantaretei.

Ion Manole, tatal regretatei artiste, si-a amintit de momentul in care a aflat ca fiica lui a murit. Barbatul a dezvaluit ca se afla acasa, in pat, si ca a aflat de la televizor ca Madalina a trecut in nefiinta.

„Madalina este aici, in sufletul meu. Unde intrai cu ea in casa era veselie. Ieseau copiii pe strazi si veneau sa iasa cu ea. Toate fetitele ieseau pe strada si cantau ‘Fata draga’. Daca mergeai cu ea pe strada, saluta pe toata lumea. Cand am plecat de acasa mi-a zis mama ei sa o sun, sa o intreb daca vine pe la noi. Mi-a raspuns mai greu. Mi-a zis ca nu vine. Ca s-a trezit cu soacra ei de dimineata, cu copilul in brate. I-am zis sa vina cu totii. Mi-a zis sa venim noi ca pana seara afla ea de ce a venit.
loading...
Mi-a zis sa nu mai venim incarcati ca au de toate. Am dat comanda de tort. Seara am mers in parc si dupa a vorbit fratele ei cu ea. Eram in camera mea in pat, deschid televizorul si vad mare. De la televizor am aflat, nu m-a anuntat nimeni. Sotia mea era in bucatarie. Ea se trezea prima. Suna un telefon fix intre timp, nu stiam cum sa-i zic ei. La televizor au inceput sa arate imagini cu oamenii de la procuratura in casa ei. Telefonul suna in continuare, pana la urma a raspuns sotia mea si am auzit un tipat. Am gasit-o cazuta. La radio s-a anuntat de la ora 6:00?, a spus tatal Madalinei Manole.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro