De nerecunoscut! Cum arata acum batranul sarman, salvat de pe strazi, de o tanara din Timisoara?

O tanara din Timisoara a adoptat un om al strazii. L-a luat acasa, i-a pus sa manance si i-a pregatit un pat cald! Cu ajutorul altor oameni de bine, batranul hoinar, care vorbeste fluent engleza, a capatat, de azi, o noua infatisare.

El este Ciprian Gataiantu, un om al strazii care si-a intalnit ingerul pazitor: pe Anca, o tanara de 27 de ani. Fata l-a gasit pe batran zgribulit in ger si l-a dus la ea acasa, unde i-a dat sa manance si l-l-a lasat sa doarma.

Povestea batranului e impresionanta. A terminat o scoala profesioanala, a muncit in constructii si vorbeste fluent engleza, pentru ca 23 de ani a lucrat in America.

Dorul de casa l-a intors in tara, dar soarta l-a facut sa stea mai mult pe strazi. Pentru ca si-a pierdut cartea de munca, nu poate incasa pensie. Are doar un ajutor social de 130 de lei si o incapere neincalzita in care sa doarma.
loading...
Cu ajutorul Ancai, visul batranului incepe sa prinda aripi. Dupa ani de chin, mai multi oameni de bine s-au mobilizat sa-l ajute. Deocamdata, incaltarile cu 3 numere mai mari au fost schimbate, la fel si paltonul ros de vreme.

Urmatoarea mare dorinta a Ancai este sa ii gaseasca lui Ciprian o locuinta cu caldura si cu apa calda.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro