Doliu in lumea telenovelelor.

Actrita mexicana Karla Alvarez, cunoscuta pentru rolurile negative din telenovele, a murit la varsta de 41 de ani, din cauza unei insuficiente respiratorii.

Procurorul General al orasului Mexic a confirmat ca moartea prematura a actritei a fost direct legata de lupta ei cu anorexia si bulimia. Avea 41 de ani si 41 de kilograme.

Actrita a incercat in repetate randuri sa nege zvonurile conform carora suferea de bulimie si anorexie, vehiculate din ce in ce mai des in presa. Anul acesta, Karla Alvarez a semnat cu producatorul Salvador Mejia un contract pentru telenovela „Que bonito amor”, dar acesta a renuntat la colaborarea cu ea inainte de terminarea filmarilor. La momentul repectiv, presa a pus intamplarea pe seama dependentei de alcool a actritei.
loading...
Moartea subita a Karlei Alvarez a socat intreaga lumea a telenovelelor. Astfel, Kate del Castillo, care a lucrat in 1998 cu Karla pe platoruile de filmare ale telenovelei „La Mentira”, si-a exprimat tristetea pentru pierderea colegei sale prin intermediul contului de Instagram.

Nici „regina telenovelelor”, Thalia, cea care i-a fost colega Karlei in prima telenovela in care a jucat, „Maria Mercedes”, nu a ramas indiferenta, exprimandu-si condoleantele.

Aracely Arambula, care a lucrat alaturi de Karla in „Alma Rebelde”, a scris si ea cateva randuri: „Astazi este o zi foarte trista. Imi pare rau pentru pierderea colegei noastre Karla. Te iubesc Alvarez si te imbratisez de aici”.

Potrivit apropiatilor, Karla Alvarez se lupta cu dependenta de alcool si cu tulburari de alimentatie, aceasta cantarind doar 41 de kilograme. „Karla incerca sa-si mentina silueta si nu voia sa-si dezamageasca fanii. Facea eforturi mari, care au ucis-o”, a declarat o prietena a actritei.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro