Drama unui artist de la noi.

Durere fara margini pentru un artist de la noi. Karym, artistul care a lansat anul trecut piesa „La doua capete” alaturi de Celia, trece prin momente grele. Tatal artistului se afla internat la Spitalul Municipal din Braila, asta dupa ce a primit un diagnostic sumbru de la medici: are cancer.

Dupa ce a dezvaluit in presa, anul trecut in octombrie, cum a fost amenintat cu moartea si cum a fost hartuit chiar de fratii lui (fratele mijlociu si sora cea mare) si un cumnat, artistul Karym trece, din nou, prin clipe de cosmar.

In urma cu doua saptamani lumea artistului a fost data peste cap. Internat initial crezand ca are doar o simpla raceala, tatal artistului a fost diagnosticat cu cancer, exact acelasi tip de cancer de care a murit si cantareata Denisa Raducu: carcinom hepatocelular, o boala a ficatului. Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afectiune cu mortalitate ridicata, speranta de viata a pacientilor nedepasind 20 de luni din momentul diagnosticarii.
loading...
Persoane din anturajul artistului ne-au vorbit despre momentele dureroase prin care trece acesta. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca artistul se consuma foarte mult de cand a aflat ca tatal lui este intr-o stare grava si nu mai are liniste deloc. Durerea este cu atat mai mare cu cat, fratii acestuia nu sunt interesati de starea de sanatate a tatalui lor.

„Ce poate fi mai dureros decat sa „astepti” sa-ti moara unul dintre parinti? Sa pierzi un parinte e o tragedie, insa, sa stii ca il pierzi in fiecare zi si sa traiesti cu gandul ca e posibil oricand sa nu iti mai raspunda la telefon, traiesti cu adevarat o drama pana cand inevitabila tragedie se va produce. Cancerul e o boala nenorocita care inainte de a-ti lua viata te chinuie in cel mai oribil mod, insa nu stiu ce il chinuie mai mult in acest caz pe tatal lui Karym: boala sau faptul ca ai crescut 5 copii din care 2 nici nu vor sa auda de suferinta ta, al treilea e prea ocupat cu alte lucuri care considera ca necesita mai multa atentie decat propriul tata aflat intr-o situatie foarte grava, al patrulea ajuta cat poate de la distanta, data fiind situatia, si a mai ramas Karym, care le vede pe toate, le stie pe toate, simte pe pielea lui durerea si dezamagirea tatalui, este alaturi de el atat cat ii permite timpul, artistul ocupandu-se si de fiul sau de 9 ani pe care il creste singur. Timp pentru el si cariera nu mai are, prioritatile sunt altele pentru o perioada. Le aseaza in ordinea fireasca. Spera ca in urma tratamentului cu citostatice starea lui sa se amelioreze. Este dureros si inuman ce se intampla, unora chiar nu le-a mai ramas nici macar o farama de umanitate in ei! Karym trece prin clipe de cosmar.”, ne-au declarat surse din anturajul lui Karym.

In momentul de fata, artistul are toate proiectele in stand-by, datorita situatiei exceptionale prin care trece. Karym s-a facut remarcat la inceputul anului cand a lansat “Anonim” alaturi de Mellina. La finalul anului trecut a lansat alaturi de Celia piesa „La doua capete”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro