DURERE FARA MARGINI PENTRU FATA DE SUFLET A MARIANEI DE LA EXATLON

Fata de suflet a Marianei de la Exatlon este o sportiva extraordinara. Fata este campioana la atletism, are peste 200 de medalii, dar nu are o casa si traieste din pensia de 600 de lei pe luna a mamei sale bolnave. Alexandra si mama ei duc o viata foarte grea si se descurca cum pot, dupa ce tatal adolescentei a murit.

Fata de suflet a Marianei de la Exatlon si mama ei au fost invitate in cadrul unei emisiuni tv. Ele au vorbit despre drama prin care trec si despre neajunsurile cu care se confrunta.

„Drama noastra a inceput in urma cu doi ani. Am aflat ca sotul meu are cancer pulmonar. In doua saptamani a murit. In ziua in care el a murit, Alexandra a plecat in cursa. I-am zis: Mami nu te va astepta pentru ca a murit tati. Ea mi-a zis ca e sportiva si ca va merge mai departe. S-au divinizat reciproc. Era sufletul lui. Cred ca de acolo de sus continua sa fie mandru de ea. Ea e medalia sufletului nostru. Daniel a lasat-o pe Alexandra cand ea avea cea mai mare nevoie de el. Cat a trait el totul era roz. Viata noastra a devenit din ce in ce mai grea. Eu am doua preinfarcte facute. Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere”, a spus mama Alexandrei, la Kanal D.

Alexandra, fata de suflet a Marianei de la Exatlon, vorbeste foarte frumos despre tatal ei. Ii duce lipsa nespus demult, dar incearca sa gaseasca putere in sufletul ei.

loading...
„A insemnat foarte mult pentru mine! Toate medaliile sunt pentru el. Traiam mediocru. Ne ajuta sora mea mai mare. Ma doare sufletul ca ceilalti copii au lucruri de cea mai buna calitate, dar eu nu-mi permit sa-mi cumpar. E o durere foarte mare. Ai nevoie de aceste lucruri. Ai nevoie de hrana, de echipament. Ma doare foarte tare pentru ca stiu ca as putea sa concurez si sa castig, dar nu pot sa anjung. Mananc haotic si ar trebui sa am mese sanatoase, regulate. Nu se intampla asta. Mama e tot ce conteaza pentru mine pentru ca fara ajutorul ei nu as fi putut trece peste toate hopurile pe care le-am intalnit. Cand tatal meu a murit am vrut sa ma las de atletism. Iubesc atletismul foarte mult”, a povestit Alexandra.
Mariana de la Exatlon o iubeste si o admira foarte tare pe Alexandra: „E un copil minunat! Se vede ca se antreneaza mult,d ar nu poate sa ajunga la alte campionate pentru ca nu isi permite. Vad in ea o mare campioana datorita ambitiei!”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro