Giani Kirita, cerut afara de la Exatlon!

Giani Kirita a reusit sa provoace furia fanilor in concursul Exatlon de duminica.
Giani Kirita le-a adus anumite injurii, deranjat de stategia Razboinicilor de a juca impotriva lui Oltin, iar Ionut a rabufnit.

Faimosii au discutat in editia Exatlon 25 martie despre o noua strategie. In urma schimbarilor de regulament, de care Razboinicii au profitat din plin pentru a castiga casa dupa mai bine de o luna, Faimosii sunt nevoiti sa se gandeasca la o noua metoda de a castiga in fata adversarilor.

Intr-o discutie purtata cu Faimosii, Giani Kirita s-a dat de gol. Impreuna cu colegii a pus la cale o strategie, insa nu a vrut sa o dezvaluie inca.

„Pentru mine nu mai sunt razboinici. Sunt niste pusti care nu au treaba cu viata”, a spus Giani, in editia Exatlon 25 martie.

loading...
„Imi pare rau pentru ei. Pana cum imi facea placere sa joc cu ei. Chiar daca mancam bataie. Acum nu mai este asa. Ne luptam ca barbatii”, a declarat Draghia dupa infrangerea de sambata.

„Ca echipa suntem foarte uniti. Trebuie sa ne bucuram. Daca iese surpriza asa cum am vorbit. Vulturii vor reveni. Noi am fost deasupra lor. Fara presiune, calm, bucuria jocului”, a mai spus Giani, in editia Exatlon 25 martie.

Fanii au fost deranjati de comportamentul lui Giani in concurs, asa ca au propus eliminarea lui, si chiar au facut o petitie pentru a-l elimina.

Iata textul petitiei:

„Cerem producatorilor sa il descalifice pe Giani pentru comportamentul si limbajul sau vulgar. De o luna si jumatate asistam la un circ facut de un om fara educatie si bun simt, acceptat tacit de producatori. La meciul cu Mexic, ne-a facut o reputatie urata ca romani, purtandu-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimtirea lui a atins apogeul, in editia din 18.02 cand a insultat o concurenta in nenumarate randuri. Aceasta emisiune este urmarita si de foarte multi copii, de aceea dorim sa se ia atitudine si sa nu i se mai permita acestui individ sa fie obraznic, sfidand peste orice regula.”

loading...
Iata care sunt cateva dintre mesajele scrise de fani:

„Credeti ca producatorii ar trebui sa ia atitudine impotriva lui Geani?A intrecut masura prea mult!”

„Nu tin cu razboinicii,dar cred ca Giani a exagerat cu vorbele…”

„Un infect de om fara pic de bun simt ce sa invete copiii de la iel vorbe urite rusine mai giani k.te vad copiii tai si ce vede la tine face si iei”

„Daca nu era un sportiv bun nu il admirau si il ridicau in slavi turcii. Asa ca nu mai comentati degeaba. Da poate caracterul lui lasa de dorit dar asta e si macar el spune in fata nu isi vorbeste colegii pe la spate si nu le caute motive sa fie dati afara asa cum face Alex,le cauta la toti motive ca sunt falsi”

„Foarte urat din partea lui Giani ,sa-i zica lui Alex ca il inchiriaza la nunta ,parca vorbea de un spatiu de inchiriat nu de un om,oare asa se comporta cu toti oamenii,de parca ar fi obiecte?”

„Eu tin cu faimosii,dar din pacate nu pot sa fiu de acord cu ceea ce face Geani…nu are nici o legatura cu o competitie sportiva…este adevarat ca de la Geani nu poti avea pretentii…este un fotbalist de cartier,lipsit de educatie…de inteligenta nu se poate vorbi…dar asta nu il absolva de atitudinea mizerabila care o are fata de razboinici…comportamentul lui lasa mult de dorit si pur si simplu nu-ti gasesti cuvintele potrivite sa-l cataloghezi…si mai dureros este faptul ca mama lui vine in emisiune si este foarte mandra de baiatul ei..Dumnezeule mare,ce fel de mama sunteti…si atunci cum putem avea asteptari de la Geani!?Orice mama cred ca ar fi refuzat categoric sa apara sau macar isi cerea scuze in numele copilului ei…sunt oripilata de ce se intampla,iar ce este si mai grav,este faptul ca vom ajunge sa ne fie Rusine ca suntem romani…o competitie sportiva superba a ajuns o tiganie fara precedent…Pacat!Sunt alaturi de faimosi in continuare si voi incerca sa fac abstractie de Geani si Belbita care a intrat in jocul lui murdar…”

„Sa-ti fie rusine Giani , nu ai cei 7 ani de acasa”

„Ce atitudine ca le place…dabea ma mai uit ca imi sustin echipa dar imi e din ce in ce mai sila…din cauza lui Giani…imi provoaca o repulsie ptr emisiune.”

” Imi plac si tin cu faimosii dar as ruga pe cei care au posibilitatea sa le transmita sa fie putin mai potoliti Giani asa este el mai vocal , il inteleg il enerveaza atitudinea de superioritate a dansatorului bentita dar se vede ca cineva acolo sus ii mai da cate o palma sa vada pragul de jos alina care la fel este increzuta Ionut care ameninta cu bataia etc etc deci rog insistent cine comunica cu faimosii sa le atraga atentia”

„Nu imi vine sa cred cum sta Giani langa Roxana ca sa piarda …mai avea putin si se punea in fata ei.Asa a facut pana acum…de toata rusinea sunt ei…Chiar vi se pare normal…?Nu ii pot numi jucatori corecti…cele 11 victorii pe care le au in fata jumatate sunt luate pe trisare…si nu zic asta ca vai imi e ciuda …deloc …chiar ar fi frumos sa poata primi scrisori de la familii…ca si noi am primit…dar nu pot sa cred ca cei de acolo il lasa sa faca asa cv…iar jignirile sunt de ultima speta….Giani ii strica pe toti…a fi campion include mai multe aspecte …degeaba esti un capion pe injosirea unora…Campionii de la faimosi din toate punctele de vedere sunt…Vladimir,Bulimar si Valentin .Chiar vedeti corecta tactica cu care castiga faimosii…mai si comenteaza de regula de a alege pe cine vor ei la Razboinici.Aceasta regula s a tot aplicat si la alte editii exalton nu e nimic inneregula sau ciudat .Cand ei joaca murdar nu se pune.”

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro