Imagini de cosmar! Ce au gasit politistii acasa la Israela

Israela Vodovoz a fost gasita moarta in locuinta sa, dupa ce nu a mai raspuns apropiatilor la telefon timp de mai multe zile. Avocata afaceristei a relatat ce s-a intamplat dupa ce a venit politia.

Cand a vazut ca nu raspunde, avocata Israelei a cerut ajutorul politistilor, iar acestia au mers la locuinta milionarei. Acolo, cu totii au avut parte de niste scene de cosmar.

„La ora 18.30 am fost anuntata de catre o buna cunostinta a doamnei Israela Vodovoz ca nu mai raspunde de aproximativ 4 zile.”, a povestit Rodica Bucur, la o emsiune TV.

Angajatii ISU au spart usa apartamentului si au gasit-o moarta, in baie. Imaginile sunt parca desprinse dintr-un film de groaza. Femeia era dezbracata si intinsa pe podea. „S-a descoperit ca doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune ca nu au fost urme de violenta sau alte urme de intrare prin efractie.”, au mai povestit martorii.
loading...
Chiar si asa, criminalistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, iar trupul neinsufletit a fost dus la Institutul National de medicina Legala pentru necropsie, potrivit Spynews.

sursa: dulcinebunii.fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro