Iubitul lui Betty, fiica lui Florin Salam, a dat lovitura in afaceri!

Catalin Visanescu, iubitul fiicei lui Florin Salam, a dat lovitura in afaceri si a devenit dezvoltator imobiliar.

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, se pare ca a tras cartea norocoasa atunci cand l-a cunoscut si s-a indragostit de Catalin Visanescu.

Tanarul, care este mai mare decat ea cu 4-5 ani, este ambitios si muncitor din cale afara si are toate sansele ca in curand sa ajunga un om de afaceri de succes.

Cu toate ca nu a implinit nici 25 de ani, Catalin Visanescu pare sa aiba afacerile in sange si sa stie cum sa inmulteasca banii.

loading...
De curand, viitorul ginere a lui Florin Salam a devenit dezvoltator imobiliar! El a reusit, alaturi de tatal sau, sa ridice primul bloc de locuinte dintr-un mare ansamblu imobiliar pe care il construieste in Bucuresti. Blocul cel nou se afla in Drumul Taberei, intr-o zona in care se construiesc multe blocuri.
Cand a stabilit cu arhitectii sai cum vor arata apartamentele sale, Catalin Visanescu s-a gandit sa acopere toata paleta de cerinte si sa construiasca si apartamente cu 2-3 camere, dar si garsoniere. Interesant este faptul ca afaceristul a ales sa ridice complexul rezidential intr-o zona unde se afla mall-uri, apartamentele sale avand preturi mici si fiind la mare cautare in randul studentilor si familiilor tinere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro