Legatura nestiuta dintre Gabi Cristea si Ionela Prodan!

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, trece prin momente cumplite de cateva luni de cand e bolnava si umbla mai mult prin spitale. Pe langa multi altii, si mama adoptiva a Gabrielei Cristea se roaga pentru sanatatea ei.

Ionela Prodan e si acum internata la un spital din Capitala unde e supusa sub investigatii si i se administreaza un tratament special pentru afectiunile de care sufera. In ultimele luni, cantareata de muzica populara a stat mai mult internata, ea avand probleme de sanatate.

Mama Anamariei Prodan are mai multe probleme de sanatate, cardiace si la pancreas, dupa cum s-a scris in presa. Momentan, Ionela Prodan e in continuare internata la un spital din Capitala unde este tinuta sub observatie. Ea a fost adusa de fiica ei, Anamaria Prodan, in urma cu mai bine de o sapatamana dupa ce s-a simtit rau. Au aparut insa zvonuri ca artista ar fi grav bolnava, iar medicii nu sunt optimisti in ceea ce o priveste. La aflarea acestei vesti, mai multi apropiati, dar si fani au inceput sa se roage mai mult pentru sanatatea ei.
loading...
Una din persoanele care se roaga pentru Ionela Prodan este si Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea. Femeia a postat recent un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare unde ii indeamna pe toti sa se roage pentru sanatatea cantaretei de muzica populara inca internata in spital. Paula si Ionel Prodan se cunosc bine, ele lucrand impreuna multi ani. “Sa ne rugam si noi pentru sanatatea Ionelei Prodan, asa cum se roaga si ea. O solista a folclorului romanesc de neintrecut. Am lucrat mult timp cu Ionela la TELE 7 abc”, a scris mama adoptiva a Gabrielei Cristea.
Emotionant nu este doar mesajul in care Paula Craciunescu spune ca se roaga pentru Ionela Prodan, ci si fotografia care-l insoteste. In imagine apare chiar cantareata, blonda, aranjata, machiata, imbracata in costum popular, rugandu-se la o icoana.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro