MARA BANICA, NOI DEZVALUIRI DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DANIEL IONASCU

Mara Banica, noi dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Daniel Ionascu. Mara Banica a mers sa-l viziteze in spital pe bunul ei prieten si coleg, Daniel Ionascu. Vedeta i-a transmis toate urarile de bine din partea fanilor si, in timpul intalnirii, cei doi s-au lasat fotografiati. Stiind cat de ingrijorati au fost oamenii care il apreciaza pe cunoscutul avocat, jurnalista a facut cateva marturisiri despre cum se simte acesta la patru zile de la cumplitul accident rutier in care a fost implicat.

Mara Banica, noi dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Daniel Ionascu. Aflat pe un pat de spital din Bucuresti, Daniel Ionascu a primit de curand vizita Marei Banica.

Aceasta a fost tare bucuroasa sa-l revada, dupa ce in cadrul unei interventii telefonice la „Acces Direct”, el a facut-o sa planga dupa ce a facut marturisiri emotionante. Fericita ca totul este bine, Mara Banica a fost numai un zambet in timp ce il tinea de mana stanga, cea la care Daniel Ionascu a fost operat, dar si de gat – un gest facut intre prieteni apropiati.

Poza in care apare alaturi de indragitul avocat a fost insotit de o descriere in care jurnalista a dezvaluit ca acesta a slabit aproape patru kilograme si ca are mici dureri post traumatice.

loading...
Mara Banica, noi dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Daniel Ionascu. „Domnul Ionascu e bine. A slabit vreo 3-4 kilograme, dar in rest, e bine. Poate ceva dureri post traumatice minore. I-am transmis gandurile sutelor de oameni care mi-ati dat aici mesaje cu urari de sanatate. Va multumeste si va imbratiseaza!, a scris cunoscuta jurnalista pe pagina ei de Facebook.

„Oameni minunati!! Mara, multumim de vesti, iar domnului avocat, multa sanatate si recuperare grabnica, sa-l vedem cat mai repede la TV.”, „Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic rau, ii doresc multa sanatate si sa ti se alature in emisiuni cat mai repede.

Doi oameni minunati, va pup!”, „Ne bucuram si ne rugam la Dumnezeu pentru sanatatea dumnealui. E un om bun, cinstit, pentru care avem tot respectul… Asa sunt in post incercarile. El, fiind iubit de Dumnezeu, la el au fost mai mari. Numai bine si multa sanatate.” sunt trei dintre comentariile lasate de fanii celor doua vedete.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro