MONICA GABOR, “TOPITA” DUPA FIUL LUI MR. PINK.

Monica Gabor are un fiu vitreg, de care lumea a aflat abia in timpul sarbatorilor de iarna, dupa ce Irina Columbeanu a postat videoclipuri cu el pe canalul ei de Youtube. Manechinul se intelege de minune cu baietelul lui Mr. Pink. Si este o mama model pentru Anthony.

Monica Gabor il iubeste ca pe propriul ei copil, iar fiica ei, Irinuca, il numeste mereu „fratele meu”. Recent, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a urcat, pe contul personal de socializare, o noua fotografie in care apare alaturi de Anthony. Imaginea a fost insotita de un mesaj sugestiv

„Ador copiii, mai ales acest baietel minunat, fratele Irinei. Spend time with those you love. One day you’ll say ‘I wish I had…’ or ‘I’m glad I did!’ (n.r. – Petrece timp cu cei pe care ii iubesti. Intr-o zi vei spune „Imi doream sa…” sau „Sunt bucuroasa ca am facut-o!)”, a scris Monica Gabor.

Monica Gabor s-a stabilit de mai multi ani in SUA, unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Mr. Pink. Amandoi au copii din casniciile anterioare, dar nu unul al lor. Luna trecuta, a aparut un zvon conform caruia fosta sotie a lui Irinel Columbeanu ar fi insarcinata cu actualul iubit.

loading...
Chestionata pe marginea acestui subiect, Ramona Gabor, sora Monicai a declarat: “Intrebati-o pe Monica mai bine. Cand o sa fie vorba despre burtica mea, atunci o sa vorbesc cu mare drag, dar momentan nu pot sa vorbesc despre burtica nimanui”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro